Ексклузивен комплекс АУРА - изискан живот в модерен стил

Публикувано на 04/05/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 29/05/2023 | Видяно 3 106 пъти

Представете си да живеете в един от най-красивите и модерни комплекси в София и да имате всичко, от което имате нужда за един съвременен и комфортен живот. Добавете към това близост с природата, спокойствие и сигурност в собствен парк. А защо не и детски кът, зона за релакс и дори СПА?

Това не е само мечта. Това е АУРА.

Новият жилищен комплекс, който вдъхва живот е изключителен проект, създаден с мисъл за хората, които ценят красотата, комфорта и качеството на живот. Ако търсите своя мечтан дом в София, изберете АУРА.


Имате жилищен проект, който заслужава внимание? За позициониране в секцията "Жилищни проекти" на MaistorPlus, пишете ни на reklama@maistorplus.com.


Какво прави АУРА толкова специална?

АУРА е не просто жилищен комплекс, а цял неподражаем и уникален град. Със своята впечатляваща архитектура и естетика ще се превърне във визитната картичка на своите собственици. Комплексът се състои от шест жилищни сгради: Артемида, Бендида, Венера, Гея, Деметра и Ерос. Всяка от тях има своя уникален характер и стил, които заедно образуват един хармоничен ансамбъл.

В АУРА ще намерите всичко, от което имате нужда за един съвременен и удобен живот. Комплексът разполага с жилищни и търговски площи, фитнес, зона за релакс със СПА, офис помещения клас "А" и детски кът. Жилищните площи на АУРА са проектирани така, че да съчетават оптимално простор, светлина и уют. В строителството са използвани последни технологии, иновативни решения и прецизно изпълнение. Предвидени са луксозни общи части и впечатляващо фоайе, което да създава безупречно първо впечатление, подобно на луксозен хотел.

АУРА има още едно голямо предимство - красив и богато озеленен вътрешен парк. В него ще намерите спокойствие, свобода и сигурност. Насладете се на природата, разходете домашния любимец или оставете децата да играят на воля. За развлечението на най-малките е предвиден и модерен детски кът, в който те ще чувстват като в Дисниленд.


Концепцията

Жилищните площи на АУРА са планирани със специално внимание към оптималното съчетание между пространство, осветление и удобства, което да осигури на живеещите в тях максимален комфорт. Сградите са изградени с най-новите технологии в областта на строителството, а общите части и фоайетата са обзаведени с луксозни материали, което придава изискан и впечатляващ вид.

 

Добрата локация на АУРА я прави изключително привлекателно място за живеене, благодарение на отличната й връзка с градската транспортна мрежа и непосредствената й близост до основните пътища, булеварди и метро. Уникалното местоположение осигурява на жителите множество възможности за отдих и хармония с природата, като същевременно гарантира възхитителни гледки към Витоша и към целия град.


Не се колебайте, изберете АУРА!

АУРА е жилищен комплекс без аналог в София. Тук ще откриете своето красиво и комфортно жилище, близост с  природата, релакс след натовареното ежедневие и сигурност за децата си.

В АУРА ще имате достъп до множество удобства и услуги и ще чувствате част от едно специално семейство.

Инвеститорът, който създава АУРА с безкомпромисна отговорност, знае какво ви трябва и го строи за вас. Не пропускайте тази уникална възможност да станете собственик на апартамент в АУРА. Посетете уебсайта или се свържете с екипа по продажбите и разберете повече за този изключителен проект. АУРА е мечтата за живот, която става реалност. Готови ли сте да я сбъднете?


Тагове:

жилище

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта
Майстор Петър
Плочки и теракот, София
10 извършени проекта

Нов проект