Уреди, които ще ви превърнат в истински кулинарен виртуоз

Публикувано на 18/11/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 12 183 пъти

Готвенето на пара е изключително полезна и здравословна практика. Най-голямото качество на тази технология е, че при нея храната запазва максимално вкуса, цвета, аромата и формата, както и хранителните си вещества, което е най-важното. Затова, ако все още нямате подобен уред за готвене на пара, може би е време да промените това.

Вижте още: 12 креативни кухненски джаджи за истински кулинарни ценители


Уреди, които ще ви превърнат в истински кулинарен виртуоз

Надали има нещо по-хубаво от домашно приготвената храна, която събира около масата цялото семейство. За съжаление, забързаното ежедневие невинаги ни позволява да отделим достатъчно време в кухнята. Ето защо днес ще ви представим няколко страхотни уреда, които могат да ви бъдат изключително верни помощници в приготвянето на апетитни ястия. В случай че вашата кухня се нуждае от освежителен ремонт, не се колебайте да се свържете със специалистите в тази област.


Сезонът на зимнината е тук

Есента винаги се асоциира с приготвянето на различни дълготрайни хранителни продукти, които ще влязат в употреба през зимата. Варят се компоти, лютеници, доматени пюрета и какво ли още не. Ако не можете да отделите излишно време за приготвяне на зимнина, тази машина за мелене на домати определено ще ви бъде от полза. Тя смила до 50 кг. домати само за час, отделяйки внимателно всички люспи и семки.

Вижте още: 15 функционални и модерни сокоизтисквачки


Домашно кисело мляко - защо не?

Да приготвите домашно кисело мляко означава, че можете сами да изберете натурални съставки и да поддържате здравословен и балансиран режим на хранене. Макар да ви се струва непосилна задача, това съвсем не е така. Благодарение на специалния уред за приготвяне на кисело мляко, вие можете да се насладите на невероятен вкус.


Перфектно сварен ориз - мисията възможна

Всяка домакиня знае, че приготвянето на ориз изисква време и енергия, защото е наистина трудно да се уцели идеалното количество вода и температура на варене. С този умен уред вече можете да се развихрите с най-различни ястия, като паеля и ризото, а защо не и оризови десерти?


Мини резачка за мини усилия

Ако често каните гости на вечеря или имате голямо семейство, то със сигурност сте наясно колко време изисква нарязването на продуктите. Електрическата резачка може да ви го спести, накълцвайки за секунди различни храни в избрана от вас форма. Краставици, картофи, сирене или лук - няма значение! Само поставете нужния накрайник и се наслаждавайте на красиво оформени резени и ивици.


Идеалната неделна закуска

Сещате ли се за по-хубава закуска от палачинки? Понякога приготвянето им може да не е дотам приятно занимание, особено ако използвате универсален дълбок тиган. Специалното на този уред за палачинки е това, че те се обръщат много по-лесно, без да се накъсват, а и сместа се разпределя по-равномерно.

Избрахте ли си помощник за кухнята? Ако пък имате нужда от съвет или помощ за ремонтни дейности в това помещение, заявете напълно безплатно проект при нас. В рамките на едно денонощие ще получите най-добрите оферти от водещи професионалисти. Сравнете техните профили и препоръки, за да направите най-правилния избор за вас!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Famegs_svg
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта
Качествен ремонт
Ремонт на баня, София
22 извършени проекта