Време ли е за нов телевизор в дома ви?

Публикувано на 15/12/2017 от Кристина Кацарска | Последна редакция на 24/02/2021 | Видяно 3 610 пъти

Телевизорът е средство за забавление, за информиране, за събиране на цялото семейство заедно. И колкото по-голям е, колкото по-качествени са картината и звука, колкото повече функции ви предоставя, толкова по-пълно ще е удоволствието от употребата му. Докато някога притежанието на телевизор е било лукс, то днес той е неразделна част от почти всеки дом. Дори хората, които "не гледат телевизия", го използват, за да си пускат филми на запис, за да проследяват спортни първенства, за да са в течение с темите на деня.

Телевизорът разтваря пред вас цял един необикновен свят. Защо да не го направите още по-вълшебен, като подарите на себе си и семейството най-новия модел в магазина? Представете си колко страхотно би било, ако си имахте 3D у дома? Перфектна причина да замените стария телевизор с нов, който разполага с функция за виртуална реалност например. А ако имате нужда от електротехник за свързването на кабелите, ще го откриете бързо и лесно на нашия сайт.


Кога и как да си изберете телевизор? Колкото повече екстри има телевизорът, толкова повече

Освен поради факта, че Коледа е перфектният повод да си направите скъп подарък, това време от годината е чудесно за подобни покупки, заради множеството празнични намаления и промоции. Ако съжалявате, че сте изпуснали Черния петък, недейте. Около Коледа цените на много места са намалени и през останалите дни. Просто трябва да се разровите из интернет и да се разходите до 1-2 магазина, за да видите бъдещия си телевизор на живо. Когато го сторите, не е нужно да четете дългите книжки с разяснения, технически параметри и множество неразбираеми термини и цифри.

Трябва да знаете само няколко неща. Колкото повече, толкова повече! Ако ще инвестирате в нов телевизор, то нека да си струва:

  • Заложете на възможно най-широк екран. Около 40 инча е удачен размер за спалнята, а около 55-68 - за всекидневната.
  • Обърнете внимание на резолюцията. 4К е най-добрият възможен избор.
  • Попитайте дали има HDR. Това ви гарантира по-хубави цветове и контрасти.
  • Важно е качеството на картината. OLED телевизорите са перфектни, но все още са доста скъпи. Другa добра алтернатива е LED LCD.


Бъдете умни и се спрете на смарт и/или 3D телевизор

Технологиите непрекъснато се развиват. Ден след ден животът ни става по-лесен и интересен благодарение на тях. А и иновациите са все по-евтини, широко разпространени, леснодостъпни. Представете си колко страхотно би било след тежкия работен ден да се съберете с приятели или със семейството си пред големия си телевизор, който ви вкарва във виртуална реалност. Само си помислете да виждате любимите си актьори или спортисти в триизмерен размер. И то у дома, от удобния си диван. И дори и да не се спрете на 3D телевизор, то поне бъдете достатъчно умни, за да инвестирате в смарт устройство. По този начин ще можете да го управлявате от телефона си, да го изключвате от разстояние, ако сте забравили, преди да излезете, и още куп впечатляващи екстри.


По един телевизор за всеки

Случвало ли ви се е да се карате с мъжа си, жена си, децата за това какво да гледате по телевизията? Факт е, че общият телевизор във всекидневната служи за притегателна сила, която събира всички заедно. Но когато се превърне в първоизточник на скандали, вече не е забавно. Затова най-добрият вариант е да предоставите избор на всеки член от семейството си. Страхотният модерен най-нов модел телевизор в хола е прекрасна идея, но защо да не вземете и един по-евтин за спалните в дома си? Така ще можете да гледате сутрешния блок в почивните дни, докато още се излежавате в леглото си, да заспивате с любимите си герои от любимия филм, да имате къде да гледате своето, докато всички останали предпочитат друго предаване. 


Страхотният телевизор сплотява семейството

Но дори и да сложите по телевизор във всяка стая от дома си, това в никакъв случай не означава, че вече няма да се събирате семейно пред общия в хола. Именно заради това там трябва да бъде най-модерният и готин модел, на който никой от роднините и приятелите ви да не може да устои. Така или иначе членовете на семейството ви биха разполагали с възможността да се потопят в смартфоните или компютрите си, ако не им харесва какво гледате по телевизията. Но ако телевизорът в хола предлага 3D изживяване и редица други страхотни функции, едва ли хората ще се интересуват особено силно от това какво точно гледат. Те просто ще искат да се наслаждават на иновацията в дома си.

А Коледа - празник, на който цялото семейство се събира и често гледа коледни филми, е най-добрият момент от годината, за да подарите на всичките си роднини едно вълшебно телевизионно изживяване. А ако се окаже, че се нуждаете от помощ с жичките, майсторите в нашия сайт са винаги насреща. Само трябва да заявите проекта си и до 24 часа ще получите атрактивни оферти. Сравнете кандидатурите на отзовалите се специалисти, вижте бизнес профилите им и оставените от предишни клиенти оценки. Сами избирате с кого да работите на база собствените си изисквания и бюджет, а след приключване на поставената от вас задача, оставете своя отзив в платформата. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
10 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
26 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта