Добре дошли в бизнес страницата на Васил Мерджанов

Занимавам се със строителство от 11 години.Преди това съм учил в УАСГ- София специалност  "Строителство на сгради и съоражения". Работил съм като технически ръководител в две строителни фирми занимаващи се с довършителни работи и ремонти. Имам опита и желанието да реализирам вашите проекти!

Топ дейности:

Разбери повече

Последно извършени проекти:

Цялостен ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Мога да напиша само хубави неща: съвестен, коректен, професионалист! Беше точен във всяка една уговорка, даваше експертно мнение, което се оказа безценно. Изготви ми бързо оферта, която беше изчерпателна и включваше всичко! Изпълни поръчката предсрочно, изключително качествено. Работеше бързо, методично и ЧИСТО! Препоръчвам го на всички, които обмислят ремонти, защото знае какво прави, съобразява се с желанията на клиента и превръща идеите в перфектно изпълнение!” на 18 Jul 2017 от Станислав Маринов.

малка баня, Ремонт на баня | София

“Работата бе свършена качествено, в договорения срок и обем.” на 18 Apr 2017 от Валентин .

Ремонт на две помещения - тоалетна и баня, Ремонт на баня | София

“Много добър професионалист, точна и ясна комуникация, прозрачност при офертата и добра подготовка. Васил даде много и добри предложения, които помогнаха при цялостния ремонт; напълно разчитахме на преценката му при избиране на материали и време на изпълнение на различните етапи. Ремонтът беше изпълнен в срока, който Васил даде, и с нужното качество. С Васил е лесно да се работи, не се стреми да налага мнение, изслушва и се стреми да предложи оптимален вариант. Бихме го ангажирали за следващи ремонти с удоволствие!” на 02 Sep 2016 от Veselina Lilova .

Ремонт на баня, Ремонт на баня | София

“Много съм доволна от извършената дейност, изпълнението се забави с един ден, но майстора не пропусна да се реваншира за това. По важното е, че всичко беше изпипано до детайли. Отлична организация и на сайта и на самата дейност след това. Препоръчвам на всеки, който търси майстор да ползва този сайт и майстора най - вече. ” на 16 Jul 2016 от radka .
Разгледай още мнения

Опит:

От 2004 до 2008г - технически ръководител в "L&K Proekt" От 2008 до 2011г - технически ръководител в "Karaman" От 2011 до 2014г - извършване на ремонти със собствена бригада от 6 човека От 2014 до 2015г - сухо стройтелство в Германия - Дортмунд От 2015 - ремонти и довършителни работи

Специализация и квалификация:

1.Сухо строителство  

2.Ремонти на бани

3.Шпакловка и боя

4.Преправяне и изграждане на ел.инсталации

5. Ремонт на кухня