Класиката е модерна? Разбира се, с повече от 27% отстъпка на керемиди BRAMAC Класик

Публикувано на 29/07/2021 от Станислава Матеева | Последна редакция на 06/08/2021 | Видяно 7 366 пъти

 

С богат избор от налични покривни материали, да вземем решение кое е идеалното покритие за конкретните нужди, които имаме, понякога е трудно. Изборът и разнообразието от покривни покрития са безгранични. 

На пазара се предлагат различни видове керемиди и покривни материали. Сред най-популярните предложения са тези, изработени от шисти, които придават естетически по-приятен завършек и бетоновите, които са известни със своята изключителна издръжливост, атрактивна и гладка повърхност, здравина и дълготрайност. Но без значение за какви цели избирате керемиди, можете да бъдете сигурни, че на пазара ще откриете тези керемиди, които отговарят на конкретните ви нужди. 


В лицето на BRАMAC ще откриете доверен партньор в ремонта на покрива

 

BRAMAC е доказан лидер в областта на покривното сторителство. С дългогодишен опит в областта, компанията предлага покривни материали от най-високо качество. Покривните системи BRAMAC са характерни с това, че при разработката им се използват иновативни методи, съвременни технологии и се обръща специално внимание на практичността и екологичността. Продуктите с марка BRAMAC са освен качествени и многофункционални. Богатото разнообразие, което предлагат, дава възможност на всеки, който планира ремонт на покрива, да избере тези продукти, които ще паснат на спецификите на ремонтираната площ и на предпоичитанията му. Защото при Брамак можете да намерите всичко за покрива от една ръка. От керемидите, през елементите за било, вентилирането и осветяването на покрива. Разбира се, помислено и за сигурността на покрива


Какво предлагат BRAMAC?

Всеки модел BRAMAC предлага пълна гама аксесоари - странични керемиди, капаци, вентилиращи керемиди, снегозадържане, елементи за сух монтаж и др. При производството на керемидите BRAMAC внимателно се следи те да бъдат както качествени, така и еднакви по форма, за да се избеднат неприятни изненади при монтажа и полагането им върху покрива.

Защо BRAMAC?

  • Тъй като са тествани в камери за екстремни климатични условия, керемидите на BRAMAC са устойчиви както на ниски температури, така и по-високи температури. Те издържат на студ, бури, градушки и пожари. Циклите на замръзване и размръзване надхвърлят многократно европейските стандарти.

  • BRAMAC кремидите са изработени от естествени материали от природата като пясък, вода, цимент и пигменти, което допринася за високата им издръжливост.

  •  BRAMAC са с идеална форма и оптимално тегло, което допринася за запасването на естетичността на покрива и устойчивостта на керемидите във времето. 

  • .... и ги прави практичният избор за ремонта или новия ви покрива, тъй като разходът на керемиди е само около 10 броя на кв.м.


Класиката е модерна с BRAMAC Класик

 

С уникалните си качества и доказана здравина и устойчивост, керемидите BRAMAC Класик се превръщат в най-търсения и предпочитан избор, стане ли дума за покривни реконструкции и нови покриви. Те са не само функционални, но и много стилни и естетически приятни. Изработени по иновативна, но изпитана технология, BRAMAC Класик се отличават с това, че повърхността им е по-еднородна, което е фактор за по-голямата дълготрайност и защита на цвета. И разбира се, по-добрата устойчивост и здравина в екстремни климатични условия. 

Освен че са стилни, друго голямо предимство на керемидите BRAMAC Класик е универсалната им приложимост. Те са идеален вариант както за ново строителство, така и за саниране на сгради. А както вече споменахме, разходът е едва 10 бр. за квадратен метър. 

От 01.07.2021 до 31.08.2021 можете да се възползвате от специална промоция на керемидите BRAMAC Класик. Заедно с намалението от повече от 27% на най-продавания модел керемиди, имате възможност да получите и индивидуалн оферта, изготвена специално за вас и отговаряща на вашите лични изисквания и виждания. Специалистите на BRAMAC ще направят така, че да се почувствате сигурни, че осигурявате необходимата ефективна защита на вашия покрив. Ще ви предложат индивидуалнен план и ще го осъществят с лекота. Всичко останали модели керемиди, без вносните се предлагат с 20 % отстъпка от каталожните цени. Можете да получите и 10 % отстъпка на избрани аксесоари от покривна система Брамак.

Само попитайте: 0700 119 20 (на цената на един градски разговор) или www.bramac.bg.

Наред с всичко това, керемидите BRAMAC Класик са с 30 години гаранция и специална гаранция за мразоустойчивост. А като подарък ще получите и 15 години безплатна застраховка на покрива (за покривна система, която включва минимум керемиди, подпокривно фолио и материал за сух монтаж на било). Помислено е за всичко! Продължителната гаранция, изгодната цена и популярността на керемидите BRAMAC Класик са белег за техните уникални качества и търсене от хората, започващи реконструкция на покрива си или планиращи нов.

Добре дошли в света на BRAMAC!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
82 извършени проекта
Иван
Електроуслуги, София
56 извършени проекта