Какво предлагат BRAMAC?

Последна редакция на 28/04/2024 от Станислава Матеева

Всеки модел BRAMAC предлага пълна гама аксесоари - странични керемиди, капаци, вентилиращи керемиди, снегозадържане, елементи за сух монтаж и др. При производството на керемидите BRAMAC внимателно се следи те да бъдат както качествени, така и еднакви по форма, за да се избеднат неприятни изненади при монтажа и полагането им върху покрива.

Защо BRAMAC?

  • Тъй като са тествани в камери за екстремни климатични условия, керемидите на BRAMAC са устойчиви както на ниски температури, така и по-високи температури. Те издържат на студ, бури, градушки и пожари. Циклите на замръзване и размръзване надхвърлят многократно европейските стандарти.

  • BRAMAC кремидите са изработени от естествени материали от природата като пясък, вода, цимент и пигменти, което допринася за високата им издръжливост.

  •  BRAMAC са с идеална форма и оптимално тегло, което допринася за запасването на естетичността на покрива и устойчивостта на керемидите във времето. 

  • .... и ги прави практичният избор за ремонта или новия ви покрива, тъй като разходът на керемиди е само около 10 броя на кв.м.

Свързано:

Идеи за къщи Класиката е модерна? Разбира се, с повече от 27% отстъпка на керемиди BRAMAC Класик