Мултифункционален вентилатор от ново поколение, работещ без перка

Публикувано на 20/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 7 458 пъти

Азиатската компания Dyson създава един невероятно иновативен уред, който би могъл да се превърне в незаменима част от всяко домакинство. "Dyson Pure Hot" е името на високо технологичния вентилатор, който притежава уникални функции и впечатлява с дизайна и метода си на работа, а именно - без перки, които да завъртат въздуха. Премиерата на продукта в Азия ще се състои през ноември, но все още не е известно кога ще бъде достъпен на европейския пазар.


Невероятно съчетание от функции

Вентилаторът съчетава едновременно 3 функции - отопляване, охлаждане и филтриране на въздуха. Той предлага няколко степени на работа и специален брояч, за да можем сами да изберем за колко време да бъде включен.


Скрит филтър за чист и свеж въздух

В устройството е вграден специален, високо устойчив филтър, който доказано пречиства бактериите и праховите частици с успеваемост над 99%. Подмяната му е необходимо се извършва едва веднъж годишно. Цената на това хай-тек изобретение обаче, ще бъде особено висока - цели 620 щатски долара. Като един съвсем нов продукт все пак се надяваме, че с времето цената му постепенно ще пада, но може и да се окаже, че си струва неговото закупуване.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
ИНВЕСТ ХОУМ-ИНС ЕООД
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
Орви студио
Мебели и обзавеждане, София
22 извършени проекта