Аll4Roof - Всичко за покрива

Публикувано на 02/04/2021 от Патриция Симеонова | Последна редакция на 30/01/2023 | Видяно 10 303 пъти

Виж какво ПОКРИВа новата онлайн платформа на Винербергер

Като компания с водещи позиции на пазара на керемиди в Европа и най-големият производител на тухли в света, Винербергер има над 200 години опит във всички процеси, свързани с дейността ѝ - от добива на глина и производството, до сертифицирането на продуктите, търговията и техническите консултации за тях. 

Поредната смела крачка напред в развитието на компанията е създаването на първата по рода си онлайн платформа, насочена изцяло към сегмент „покриви“, а именно – All4Roof

Какви предимства предоставя платформата и по какъв начин Винербергер гарантират спокойствие, качество и сигурност на своите клиенти - разберете в следващите редове!


Какво представлява платформата ALL4ROOF?

В контекста на променения начин на живот, платформата All4Roof предоставя  на своите ползватели възможност гъвкаво да управляват процеса по изграждане или ремонт на покрив, при това изцяло онлайн. 

Гаранционният регистър е онази част от платформата, в която полагачът въвежда своите проекти, като Винербергер предоставя гаранционен сертификат за покрива след направена проверка. 

Клуб на професионалните полагачи, Калкулатор за покриви и Общество за обмен на опит между специалисти са функциите в процес на разработка, които ще улеснят работата на майсторите и фирмите, ангажирани в проекти, свързани с използването на покривни системи Tondach и всички други свързани продукти на Винербергер. И докато калкулаторът за покриви ще позволи изготвяне на максимално прецизни ценови оферти, то включването в обществото за обмен на опит ще спомогне за създаването на ценни професионални контакти в бранша! От своя страна участието в клуба на професионалните полагачи ще осигури допълнителни възможности за работа на изпълнителите, тъй като те ще бъдат препоръчани на сайта на Винербергер като доверени професионалисти за изграждане и ремонт на покривни конструкции! 

За да си осигурите гаранционно обслужване без компромис в качеството, можете да заявите и следните типове гаранции за своя нов покрив през портала All4Roof:

  • 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди и керамични аксесоари Tondach

или

  • 20 години пълна гаранция на покрива, която включва 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди и керамични аксесоари Tondach, както и 20 години гаранция на некерамични аксесоари, предвидими щети по покривната система, както и монтаж/демонтаж при основателна рекламация на компрометирани елементи за сметка на Винербергер!

Всичко се случва в изцяло дигитална среда - вписване на обекта, преглед на документите и издаване на гаранцията, като по този начин се избягват непрепоръчителните в настоящите пандемични условия - физическите срещи.


Кой може да се възползва от ALL4ROOF?

All4Roof е мултифункционална платформа, която би била полезна, както на големи строителни компании, така и на самостоятелни майстори и бригади. Платформата е страхотно попълнение към програмата Винербергер Партньор. Партньорската програма предоставя възможност на всички участници в нея да се запознаят подробно с продуктите, предлагани от компанията и да ги използват в пълния им капацитет. Всеки, заявил желанието си за участие в програмата, преминава обучение, и след като бъде сертифициран, подписва двустранно споразумение за партньорство с Винербергер. След това, Полагачът на покриви получава регистрационни данни за достъп до платформата All4Roof.

All4Roof позволява прозрачност и проследяване на целия процес при изграждането и ремонта на един покрив!


All4Roof– стъпка по стъпка

За да използвате платформата ефективно и в пълен капацитет, е необходимо:

  • Да станете част от Програма Партньор на Винербергер;
  • Да преминете успешно обучение за работа с продуктите на Винербергер и да притежавате съответния сертфикат за преминато обучение;
  • Да сключите споразумение с Винербергер за съвместна работа.

Стъпка 1: Влизане в портала

Първото нещо, което ще видите при влизане в платформата, е бутон „Вписване“. Трябва да отбележим, че влизането в системата става само след одобрение от страна на Винербергер. 

Стъпка 2: Попълване на данни

Следващата стъпка е да въведете предоставените данни, за да влезете в профила си – имейл и парола. 

Стъпка 3: Заявка за гаранция

След като успешно сте влезли в своя профил, в горен десен ъгъл ще видите бутон „Нова заявка за гаранция“, по този начин може да вписвате всеки Ваш проект, който е изпълнен с продукти Tondach.

С всички останали стъпки по заявяване на гаранционен сертификат можете да се запознаете от тук: Първата по рода си онлайн платформа за сегмент покриви – All4Roof (Всичко за покрива) 

Освен десктоп версия All4Roof , има и мобилно приложение за Android и iOS – „Warranty Assistant”, което предоставя бърз достъп, където и да се намирате. Информацията се синхронизира и по този начин разполагате с нея постоянно.

Всеки професионалист - независимо дали самостоятелно нает майстор или специализирана строителна фирма - ще разпознае ключови възможности, чрез които платформата All4Roof може да допринесе за развитието на неговия бизнес! Гъвкавото и прозрачно управление на процеса по изграждане или ремонт на покрив ще осигури допълнително спокойствие и сигурност при реализирането на поетите ангажименти, докато възможността това да се извършва изцяло онлайн ще гарантира допълнителен комфорт в контекста на сегашния ритъм на живот. От своя страна възможностите, които са в ход на разработка, са поредните смели крачки напред по посока на това Винербергер да подкрепи своите партньори в постигането на максимално качество на извършената работа и спечелването на много нови клиенти!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
83 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Асен Асенов
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Gstroy
Цялостен ремонт, София
20 извършени проекта
Радко Радев
Изолация и Саниране, София
25 извършени проекта