Какво представлява платформата ALL4ROOF?

Последна редакция на 26/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 470 пъти

В контекста на променения начин на живот, платформата All4Roof предоставя  на своите ползватели възможност гъвкаво да управляват процеса по изграждане или ремонт на покрив, при това изцяло онлайн. 

Гаранционният регистър е онази част от платформата, в която полагачът въвежда своите проекти, като Винербергер предоставя гаранционен сертификат за покрива след направена проверка. 

Клуб на професионалните полагачи, Калкулатор за покриви и Общество за обмен на опит между специалисти са функциите в процес на разработка, които ще улеснят работата на майсторите и фирмите, ангажирани в проекти, свързани с използването на покривни системи Tondach и всички други свързани продукти на Винербергер. И докато калкулаторът за покриви ще позволи изготвяне на максимално прецизни ценови оферти, то включването в обществото за обмен на опит ще спомогне за създаването на ценни професионални контакти в бранша! От своя страна участието в клуба на професионалните полагачи ще осигури допълнителни възможности за работа на изпълнителите, тъй като те ще бъдат препоръчани на сайта на Винербергер като доверени професионалисти за изграждане и ремонт на покривни конструкции! 

За да си осигурите гаранционно обслужване без компромис в качеството, можете да заявите и следните типове гаранции за своя нов покрив през портала All4Roof:

  • 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди и керамични аксесоари Tondach

или

  • 20 години пълна гаранция на покрива, която включва 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди и керамични аксесоари Tondach, както и 20 години гаранция на некерамични аксесоари, предвидими щети по покривната система, както и монтаж/демонтаж при основателна рекламация на компрометирани елементи за сметка на Винербергер!

Всичко се случва в изцяло дигитална среда - вписване на обекта, преглед на документите и издаване на гаранцията, като по този начин се избягват непрепоръчителните в настоящите пандемични условия - физическите срещи.

Свързано:

Аll4Roof - Всичко за покрива