Не спирайте ремонтите през зимата – използвайте webercol рапид

Публикувано на 21/11/2019 от Теа Даулова | Последна редакция на 21/11/2019 | Видяно 3 864 пъти

Не отлагайте ремонтите в зимния период, когато сте решили да използвате лепило за плочки. Благодарение на уникалната формула на webercol рапид, дори и в студените месеци, работният обект може бъде качествено завършен в рамките на само един ден.

В сезона на ниските температури и висока влажност нормално свързващите полимер-модифицирани лепила удължават значително времето си за свързване, което води до забавяне завършването на обекта и въвеждането му в експлоатация. Това е най-честата причина да се избягват ремонтните дейности в студените дни. Например върху плочки, залепени в края на предходния ден със стандартно лепило, е трудно да се стъпва на следващия ден, а времето за фугиране се удължава почти двойно. В противен случай се увеличава рискът от изцветяване и изсоляване на фугата.


Защо да изберете webercol рапид?

В сравнение със стандартните лепила, webercol рапид бързо и лесно се прилага в неблагоприятни атмосферни условия, като постига за кратко време високи резултати. Webercol рапид е бързовтвъррдяващо лепило клас C2 FTE, което означава, че има висока устойчивост на натоварване и е подходящо за външно и вътрешно приложение, включително и при подово отопление. Едновременно с това то има дълго отворено време за работа и корекции, което улеснява полагането дори на големи по размер плочи.

  • Webercol рапид ce нaнacя лecнo, бeз пpиплъзвaнe и пoзвoлявa фyгиpaнe след caмo 3 дo 6 чaca. Така всяка обработвана област е готова за стъпване още същия ден. По този начин се спестяват време и транспортни разходи за повторно посещение на обекта.
  • Webercol рапид e предпочитано решение и за ремонти на търговски или обществени обекти, които не могат да бъдат затваряни в работно време. С него ремонтът може да бъде направен в рамките на една нощ, а веднага на следващия ден обектът да функционира нормално.


Основните предимства на webercol рапид

  • Сигурен резултат и качество в кратки срокове и ниски температури;
  • С бързо достигане на якост начална якост от 0.5 N/mm² през първите от 3 до 5 часа.
  • Подходящо за естествен камък и големи плочи;
  • Лесно за нанасяне, с устойчивост против приплъзване;
  • Подходящо за лепене на плочки при подово отопление.

Не забравяйте, че трябва да подготвите добре основата преди да започнете лепенето на плочки. Още за ремонтните работи през зимата можете да прочетете тук.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

ПРО БИЛДИНГ БГ VIP
Цялостен ремонт, София
1 извършен проект
todorov
Ремонт на баня, София
11 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Пламен Манолов
Цялостен ремонт, София
29 извършени проекта
Boqn
Покривни услуги, Самоков
8 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта