50-о юбилейно специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане

Публикувано на 22/10/2018 от Реклама | Последна редакция на 23/10/2018 | Видяно 2 273 пъти

От 24 до 28 октомври за 50-ти път в емблематичната и с обновен интериор сграда, сърцето на София, в Националния дворец на културата, ще се проведе специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО ЕКСПО. За тези 25 години от създаването си през 1993 година и до днес СТРОЙКО е доказан важен фактор и барометър за развитието на строителния бранш в страната. Факт е, че не една и две компании са стартирали своята дейност оттук.

По традиция, следвайки естествения цикъл на строителството и обновяването на дома, изложението се провежда два пъти годишно – пролет и есен. То е насочено както към крайния потребител, така и към специалиста, давайки им възможност на едно място да сравнят и изберат най-добрия и подхождащ продукт, както и да добият представа за най-новите тенденции в дизайна и материалите.

СТРОЙКО ЕКСПО улеснява посетителите в търсенето, давайки подслон на целия спектър от стоки в строителството и довършителните работи – от фирми, предлагащи проектиране и груб строеж, до такива, занимаващи се с индивидуално обзавеждане и предлагащи и най-малките декориращи детайли.

Не е за пренебрегване фактът, че по повод 50-ото юбилейно изложение нашите изложители, над 180 български и чужди фирми, са подготвили много изненади и атрактивни отстъпки, достигащи до 50%.

Есен е, време е да се погрижим за топлината и уюта в нашия дом, елате, вижте и изберете. Входа е свободен!


Представяме ви накратко малка част от акцентите на нашето юбилейно изложение СТРОЙКО ЕКСПО

Асоциацията на производителите на декоративни растения в България (АПДРБ) със съдействието на СТРОЙКО ЕКСПО и Холандското посолство организира конференцията „Зелени градове за устойчива Европа“, по време на която ще разкаже за важното място на растенията: дърветата, храстите и цветята в градската среда. В конференцията ще участват международни и български лектори, които ще разкрият как се създава парк, кои са българските декоративни видове, как да направим сградите, които обитаваме, зелени. И какви са политиките за зелена инфраструктура в градовете.

Конференцията „Зелени градове за устойчива Европа“ ще се разгърне под мотото „Зелените градове са щастливи градове“ и ще се състои на 25 октомври от 9.00 часа в зала 42 в НДК.


Както всяко есенно изложение - фокусът ще е върху отоплението

За поредна година магазини БЕРГ ще представят на посетителите на СТРОЙКО ЕКСПО огромно разнообразие от ламиниран паркет, естествен и корков паркет, както и мебели по поръчка и стенни облицовки.

Както всяко есенно изложение - фокусът ще е върху отоплението. На всички гости ще предложим и голямо разнообразие от Норвежки и Датски камини и печки на дърва, както и продуктите на ADAX Норвегия, като много посетители ще могат за пръв път да видят серия ADAX NEO WiFi - най-новото поколение отоплителни панели от Норвегия. Със своя елегантен тънък профил и безжичен термостат NEO WiFi съчетава изчистеният скандинавски дизайн и най-модерните технологии. По време на изложението нашите клиенти ще могат да се възползват от отстъпки на всички стоки: ADAX - 10 % ; JOTUL - 20 %; Заповядайте на щандове 217; 219; 229.


Очакват ви още дизайнерски мебели, нови серии и качествени продукти

Марката GAUTIER е водещ лидер в света на мебелите.

  • Производственият цикъл е напълно затворен (от суровия материал до крайния продукт всичко е GAUTIER). Материалите са екологично чисти, с много слаби емисии на летливи органични съединения, чиито процент се доближава до емисиите от дървесината в естествено състояние.
  • Мебели GAUTIER - 100% френски продукт, 10 години ефективна гаранция. По време на СТРОЙКО ЕКСПО в НДК, етаж 3, щанд 305, фирмата ще представи актулни тенденции в жилищния интериорен дизайн за 2019 г. с новата колекция на мебели GAUTIER.
  • По време на изложението ще има специална отстъпка - 20% при поръчка от новата колекция на GAUTIER.

Фирма Рубин 2001, щанд 111 ще представи своя най–нов продукт - комбиниран котел на пелети и дърва “КОМБО“.

  • В цената е включен безплатният пуск и първоначалната настройка на котела. Гаранция: 2 години. Комбинираните пелетни котли “КОМБО“ са предназначени за изгаряне на дървесни пелети, лесно и бързо (в рамките на 5 минути) могат да бъдат трансформирани в котел на твърдо гориво. Котелът е снабден с италианско управление Tiemme, което разполага със седемдневен седмичен програматор и пет степенна модулация на работа. Модерният контролер позволява напълно автоматизираната работа на котела в режим за изгаряне на пелети, както и в режим за изгаряне на твърдо гориво. Котелът е наличен на склад и който посети нашият щанд по време на СТРОЙКО ЕКСПО ще получи ваучер за 5% отстъпка.

Пестим енергия ООД може да намерите на щанд 211.

На изложението ще бъдат представени за пръв път oтоплителни панели InfraHEAT от новата серия, съчетаващи приятна визия и ниска цена.

  • Панелите са с нагревателен елемент от специално проектирано за целта платно от въглеродни влакна и никел, продукт на иновативна технология. Колкото по-висок e процентът на генерираните инфрачервени вълни, толкова по-ефективно и по-здравословно е инфрачервеното отопление. При панелите InfraHEAT само 7% от топлинната енергия е конвективна за разлика от панелите, произвеждани по старата технология - с кабел от нихром.
  • При поръчка на повече от един панел се оформя специална пакетна цена с бонус отоплителен уред за баня!

На СТРОЙКО ЕКСПО, щанд 314, ще има дебют на изключително атрактивния материал от Co Design Corner - Decolight Stone.

  • Оригинален полупрозрачен каменен панел и се отличава с много внушителни дизайни и емблематични интериори по целия свят. С богата цветова палитра, практични възможности за осветление и с ръчна изработка, той е най-добрият избор да бъде заменен естественият камък! Лесно приспособим и подходящ за декорация на търговски или битови обекти. Естествените шарки и различни цветови комбинации на Decolight Stone придават чувство за движение, което завладява, а след като се освети той буквално оживява в драматичен 3D ефект.

На юбилейното изложение ще имате възможност да закупите от фирма Омекс Трейд – България, щанд 313.

  • Иновативните дълговълнови инфрачервени отоплителни панели Sun Way с електронен термостат. Всеки клиент по време на изложението ще получи 10% отстъпка, както и безплатна доставка.

За пръв път в България на СТРОЙКО ще се представят мебели Лода.

  • Лода е марка за мебели от световно ниво, тя е един от лидерите в обзавеждането и мебелните тенденции. Мебелите Лода се продават успешно в Турция, Азербайджан, Дубай, Палестина, Пакистан, Израел, Грузия, Литва, Беларус, а вече и в България.
  • Мебелите Лода са в крак със световните тенденции в интериора. Марката е водеща благодарение на гъвкавостта си и удовлетворяването на желанията на различните клиенти, чрез своите многобройни дамаски от най-високо качество, различни видове фурнир и цветни плоскости, които могат да се използват за всички мебели. Друго предимство е краткия срок за изработване на мебелите – само 30 дни.
  • Специално за участието си на СТРОЙКО, Лода са подготвили нови, дизайнерски и стилни мебели, на щанда ще има и дизайнер, който ще може да консултира клиентите съгласно тяхното индивидуално запитване и разпределение на дома им.
  • Разбира се, предвидени са и специални цени за клиентите, които ще поръчат мебели по време на СТРОЙКО ЕКСПО.


Ще гостува Музейко с част от експозицията си СТРОЕЖКО

Организаторите на СТРОЙКО ЕКСПО не са забравили и най – малките ни посетители.

  • От 26 до 28 октомври на Мраморно фоайе ще ни гостува Музейко с част от експозицията си СТРОЕЖКО. Различните конструктори ще провокират инженерната мисъл у малки и големи. Ще запалят у младите посетители на изложението искрата на логическото и пространствено мислене, сръчността и творческото вдъхновение.

Сдружение „Мещра – Традиционни знания и занаяти“ също ще участват на изложението с интересни занимания за децата.

  • Мещра е организация на специалисти в областта на опазването на културното и природно наследство. Наша основна цел е създаване и развиване на алтернативни форми на обучение и предаване на традиционни знания и занаяти.
  • По време на СТРОЙКО ЕКСПО в събота и неделя Сдружение Мещра организира детска работилница - оцветяване и направа на картички. Всеки може да се запознае с екипа на сдружението и да научи за негоата дейност. В събота (27.10) от 17ч ще се проведе кратко представяне на сдружение "Мещра" и дискусия на тема: "Традиционни строителни материали - вчера, днес и утре." Поканени са всички посетители и участници на изложение СТРОЙКО ЕКСПО.

Много интересна инициатива за посетителите ще бъде представения проект Дунав-Река с много история“.

  • Всеки един от изработените макети е снабден със собствено осветление и озвучаване посредством слушалки чрез които се предоставя на посетителите индивидуална триезична информация на български, английски и румънски език представяща историята им, проверени данни, факти и тяхното териториално местонахождение. Освен с представените 45 бр. макети на обекти част от културното и историческо наследство, инсталацията включва и двата моста между България и Румъния, както и един реставриран мост с историческо значение.
  • Общият макет включва допълнителни движещи се елементи – кораби, шлепове и външно озвучаване представящо реалната околна среда, целящи максимално доближаване на всеки посетител до реалната обстановка.

За повече информация и въпроси моля обърнете се към организаторите на изложението. Тел. 0888349710 и 0888700875.

Официалното откриване на изложението ще бъде на 24 октомври, сряда, от 11.00 ч. в централното фоайе на НДК.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта
Трайчо Трайков
Покривни услуги, София
29 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта