Тази седмица започва 43-тото издание на СТРОЙКО 2000

Публикувано на 20/10/2014 от Адриана | Последна редакция на 06/09/2016 | Видяно 3 440 пъти

43-тото издание на най-голямото в България специализирано изложение за архитектура, строителство и обзавеждане СТРОЙКО 2000 отваря врати отново в Националния дворец на културата в София тази седмица от 22 до 28 октомври.

Изложители на СТРОЙКО 2000

Над 250 български и чужди фирми ще представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги, обхващащи целия спектър на строително-инвестиционния процес - от проучване, проектиране и инвестиране през грубия строеж, довършителните дейности и обзавеждането до най-дребните детайли от интериора, екстериора и ландшафта.

„От тази година се усеща едно раздвижване на пазара, което приемаме със завидна радост. През 2014 г., за пръв път от 5 години насам, усещаме обръщане на тенденцията и завръщане на изложението на наши стари клиенти. Присъствие сред изложителите ще имат и нови силни фирми от страната, които ще покажат нови продукти и технологии, конкурентни на пазара,“ коментира Ева Гочева, организатор на изложението. „И на това издание посетителите ще могат да се възползват от цялото разнообразие от стоки в двете големи групи – предмети за крайна употреба и такива, които се влагат в процеса на строителството. Мебели, аксесоари, килими, дограми, окачени фасади, врати, отоплителни, вентилационни, климатични инсталации и много екологични и енергоспестяващи технологии и решения за строителството очакват всички клиенти.“

Вакуумен радиатор Еко-Икономик

В контекста на предстоящия зимен сезон по време на изложението ще бъде представено изделието "Вакуумен радиатор Еко-Икономик" - уникален продукт, произвеждан в България, който гарантира 50 % намаление на разходите за отопление, както и електрически инфрачервени панели (радиатори) за отопление с нагревател от карбон, подходящи за дома и офиса.

За пръв път на СТРОЙКО 2000

За пръв път на СТРОЙКО 2000 ще се включи Българския институт за стандартизация - националният орган за стандартизация в Република България, който организира, координира и ръководи дейността по националната стандартизация съгласно международните и европейските правила и принципи за работа по стандартизация. Сред изложителите е и Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) - организация обединяваща интериорните и продуктовите дизайнери с практика в страната.

43-тото издание на Стройко 2000 ще бъде отворено за посетители всеки ден от 10.00 до 19.00 часа, а входът традиционно ще е свободен. Повече информация за изложителите можете да видите на: http://stroiko2000.com/



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта