ТЕХНОМЕБЕЛ И СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ

Публикувано на 17/04/2014 от Габриела Санчес | Последна редакция на 30/08/2016 | Видяно 3 064 пъти

За трета поредна година организаторите - Агенция Булгарреклама и Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост - ни поднесоха две големи събития, които чакахме с нетърпение! От 1-ви до 5-ти април в Интер Експо Център се проведе форумът ТЕХНОМЕБЕЛ и съпътстващото го изложение - СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ. По време на двете събития се представиха иновациите в интериорното обзавеждане и мебелния дизайн, както и различни видове машини за мебелна и дървообработваща промишленост. Голямо вълнение за професионалните изложители, интригуващо любопитство за посетителите, които останаха доволни и очаровани от иновативните предложения, както и истинско приключение от емоции за нас – да присъстваме на изложение от нови и креативни изобретения! Нека ви направим част от нашето преживяване:

ОЧАРОВАНИЕТО

На първо място бихме искали да отбележим, че това не беше събиране с идеята за съравнование и отнемане на клиенти. Напротив – фирмите и специалистите се обениха в едно цяло - творческо и приятелско усещане, което витаеше из целия Интер Експо Център. Всички изложители се бяха постарали да направят своята малка или по-голяма площ уютна и приветлива за клиенти и партньори, интригуваща и загадъчна за посетители. Участниците до един бяха нарамили по една усмивка и сложили най-елегантното си настроение, предлагащи професионализъм, отдаденост и лично отношение, както към клиента, така и към предлагания от тях продукт или услуга. 


Участниците

Разменяха се усмивки и топли думи, разясняващи причудливите машини и иновативните мебели. Групи от улисани студенти обикаляха всеки щанд, заинтригувани и попиващи всяка дума за продуктите и услугите на повече от 150-те изложителя. Някои от думите се споделяха на английски, тъй като голяма част от фирмите бяха чуждестранни - от Италия, Китай, Полша, Турция, Сърбия, Малайзия. А благодарение на програмата Hosted Buyers, над 30 чуждестранни компании заявиха желание за посещение от държави като Македония, Англия, Франция, Мароко, Германия, Ирак, Молдова, Израел. 20 фирми от мебелната индустрия на Сърбия бяха на официална визита, което дължим на Българския Мебелен Клъстер. 41 български производители също имаха шанса да представят своите нови продукти и услуги с помощта на държавно финансиране чрез Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия. И по този начин да популяризират своя бизнес и да се запознаят с нови клиенти и партньори.


Преживяването

Посетителите можеха да получат съвети, предложения, да спазарят завидливи оферти и промоции, да видят как се комбинира практичното удобство с неотстъпващо по рода си изящество, да се запознаят с последните водещи тенденции в архитектурата и интериорния дизайн, да станат част от бъдещите идеи и да се потопят в море от креативност. Имаше много доволни и развълнувани клиенти – един млад джентълмен буквално подскачаше от радост и се хвалеше на всеки минал човек покрай него – беше спазарил невероятна оферта за изключително удобен, практичен, красив стол. Просто не можеше да задържи щастието си в себе си и говореше за новопридобитата си вещ като за най-близък приятел! Крайно ни зарадва! Фирмите от своя страна сключиха партньорства, размениха контакти, създадоха нови връзки и раздадоха семпли от продуктите си, брошури, флайери, а не малко от тях – намериха приятели в България и чужбина. Децата получаваха бонбони, балони, специално внимание, бяха пленени от танци и костюми.


ТОМБОЛАТА – БЪЛГАРСКА МЕБЕЛ НА ГОДИНАТА

Всеки един присъстващ имаше възможността да дари своя глас за най-заинтригувалата го мебел от номинираните 10, които бяха подбрани от журито по критерии: иновативност, комфорт, ергономичност, естетичен вид и функционалност. Всички посетители бяха пленени от този си шанс и нямаха търпение да номинират фаворита си, което им даваше шанса и да спечелият един от 5-те ваучера на стойност 500лв. за покупка на продукти от фирмата победител. Томболата се изтегли в последния ден и печеливш се оказа спалня - легло, скрин и нощно шкафче на фирма „Тедива“, а изтеглените късметлии за ваучерите са - Боян Кехайов, Тодор Попов, Христо Димитров, Тодор Петков, Владимир Владимиров. Те ще имат възможността да закупят прекрасни продукти, което най-вероятно вече са направили!

ВЕЧЕ НЕ ПРОСТО МЕБЕЛ

В света на мебелите се търси все повече удобство, повече уникалност, съчетана с качество, функционалност и дизайн. Това не е просто вещ, а част от вашия дом, която като истински член на семейството, може да спомага или да спъва ежедневните задължения, да събужда отрицателни или положителни емоции, да стои неподвижно или да е гъвкава и раздвижена.

Какво научихме ние от това преживяване? Хората създават уникални предмети, които улесняват човек и радват окото и душата, но се изисква голям професионализъм и отдаденост! Съветваме ви да подбирате фирмите и майсторите си внимателно и да сравнявате техния опит и умения. Потърсете най-подходящия специалист за вашите нужди и интереси именно в MaistorPlus. Очакваме ви!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Велислав
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Термо Лидер ООД
Изолация и Саниране, Варна
5 извършени проекта
todorov
Ремонт на баня, София
13 извършени проекта
DYSIGN
Архитектура и дизайн, София
7 извършени проекта