Ефективни строителни и партньорски възможности предложи Българска строителна седмица 2018

Публикувано на 13/03/2018 от Реклама | Последна редакция на 17/03/2018 | Видяно 4 267 пъти

Изобилие от ефективни строителни решения съпътстваше 18-тото поред издание на доказалия се през годините форум Българска строителна седмица. Същият се проведе на обширна площ в Интер Експо Център, в периода от 7 до 10 март, 2018 г. В продължение на няколко вдъхновяващи дни, заедно съжителстваха строителни машини, материали, санитарни аксесоари, продукти за покрива, градината и други. За да отразим интересните акценти отблизо, на място бяхме и специални пратеници на един от основните медийни партньори на събитието, MaistorPlus. Кои са по-впечатляващите моменти, които успяхме да уловим по време на изложението, ще ви разкажем в следващите редове.


Стабилно българско участие, разнообразено от международни щрихи

Снимка: MaistorPlus

Неизчерпаемо вдъхновение за строителството и обзавеждането на дома дебнеше от всеки ъгъл в залите на изложението. Приятно впечатление направи преобладаващото участие на български компании. Качествените продукти, които родните предприемачи и производители предлагаха, бяха доказателство, че отличните резултати се случват там, където има смели идеи и последващи ги конструктивни действия. Не липсваше и чуждестранен полъх, който да допринесе за международен привкус на форума. Представители от и за Румъния, Турция, Италия демонстрираха своята продукция в сферата на металургията и, по-конкретно, метални панели, метални керемиди, дъждовни системи и други.


Над 150 участници, тематично разделени по зали

Снимка: MaistorPlus

Когато идеите са мащабни и водят след себе си също така обемни материализации, е невъзможно събитията да се случат върху скромна квадратура. Затова не беше учудващо, че за изложението на богатия асортимент от строителни материали и техника, санитарно оборудване, отоплителни системи, изолационни, покривни и други решения бяха ангажирани няколко просторни зали в Интер Експо Център.

Представената в тях продукция преднамерено или не беше разделена тематично, което допълнително улесняваше потенциалните партньори и клиенти. Например за търсещите своето оптимално решение за контрол и достъп на дома, имаше обособено отделно пространство. Това, което имахме възможност да видим там, за пореден път ни увери в неизчерпаемите възможности на прогресивно развиващите се технологии.


Строително многообразие от екологични, функционални и енерго-ефективни решения

Снимка: MaistorPlus

Във фокуса на 18-тото поред издание на Българска строителна седмица бяха екологичните строителните решения, подчинени на енергийната ефективност и функционалността. Всеки, дошъл да получи своето вдъхновение за изграждането и обновяването на дома и градината си, можеше да открие своите точни идеи. От настилки за под, през облицовки и бои за стените и таваните, уютни камини, изолации, продукти за покрива, врати и прозорци, впечатляващи домофонни системи, луксозни басейни, до спиращо дъха ландшафтно оформление. Всичко това, както и още много разнообразни продукти в областта на строителството очакваха своите щастливи клиенти, инвеститори и партньори.


Атмосфера, предразполагаща към откриване на нови партньорства

Снимка: MaistorPlus

В динамично развиващия се свят принципът на джунглата, при който всеки е сам срещу всички, за да оцелее, отдавна е изгубил своята ефективност. Успехът днес се чувства уютно при тези, които умеят да изграждат стабилни бизнес отношения, развиващи се в духа на дългосрочното партньорство. Първите стъпки към това несъмнено минават през компетентното обслужване, съчетано с любезно отношение към клиентите и партньорите. Ние, от екипа на MaistorPlus вярваме, че подход, базиран на взаимна коректност и приятелство, гарантира последващи отлични резултати за търсещите и предлагащи ефективни строителни решения. Затова и се радвахме да бъдем част от Българска строителна седмица, където атмосферата безспорно отговаряше на тези принципи.


За Българска строителна седмица

Снимка: MaistorPlus

Международното изложение Българска строителна седмица се проведе за 18-и пореден път през тази година. Целта на доказалия се през годините форум е да събира под един покрив все по-добри строителни решения. В същото време поощрява изграждането на нови, пълноценни партньорства, които да допринасят за все по-качественото посрещане на разнообразните потребителски очаквания. По време на издание 2018 над 150 български и международни компании демонстрираха иновативно и креативно мислене със своите енергоефективни, екологични и функционални идеи в областта на строителството. Научете повече за строителния форум, като посетите официалния му сайт в интернет.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
24 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта
Петров
Боядисване и декорация, София
46 извършени проекта