Превърнете гаража си в уютно помещение

Публикувано на 20/07/2020 от Жаклина Иванова | Последна редакция на 31/05/2022 | Видяно 1 984 пъти

Затрупаният гараж е не само неприятен за гледане, но и бързо може да се превърне в убежище на нежелани гости, като мишки, паяци и насекоми, които предпочитат по-тъмни пространства. Добрата подредба и правилната организация на вашия гараж, ще ви помогнат да го поддържате по-чист и приветлив. А да не говорим, че пространството може да се използва за много повече от съхранение.

Всеки си представя различни неща, когато чуе преобразяване на гаража в стая – вариантите са стотици наистина, но за да ви помогнем да се ориентирате в какво бихте искали да превърнете малкото прашно помещение, ние сме ви приготвили някои от най-популярните и интересни идеи. Вижте нашите предложения и позволете на креативността да ви завладее. Преобразяването няма да бъде лесно, но със сигурност резултатът ще си заслужава.

Запомнете, че гаражът може да бъде чудесно пространство, ако го организирате и използвате по интелигентен начин.

В тази статия сме ви приготвили няколко прекрасни идеи за преобразяване на гаража. Насладете им се и запретнете смело ръкави! Ако някоя от тях ви впечатли можете да се консултирате със специалистите, регистрирани в нашата платформа. 


Фитнес – стая за тренировки

Ако разполагате с голям гараж и обичате спорта, какъв по-подходящ момент да го превърнете в малка фитнес зала за вас и вашето семейство? Идеята наистина е чудесна, защото ще имате възможност да тренирате и да поддържате форма. Вече няма да съществува оправданието, че след работа сте твърде изморени да ходите на фитнес или пък, че нямате достатъчно време. Фитнесът ще бъде у вас. Гаражът е идеалното място за поставяне на големи съоръжения за тренировки и различни видове тежести или машини. Имате свободата да се развихрите и да добавите такива уреди, които да бъдат подходящи за големината на помещението и вашите предпочитания за физическа активност.


Стая за игри

Разбира се, не всички са спортни натури и идеята за домашен фитнес не приляга на всеки. Тук сме ви приготвили нещо по-различно и забавно – стая за игри. Помислете си колко вълнуващо би било да имате помещение, в което да се събирате с приятели и да играете различни игри. Ако разполагате с повече място, помислете за варианта да сложите билярдна маса, джага или маса за тенис. Гарантирате си забавление на 100%. Ако пък помещението ви е малко, то винаги можете да окачите дартс  на стената. Удобни кресла или столчета и малка масичка са чудесният завършек на помещението. Представете си колко настолни игри можете да играете. 


Офис у дома

В момента все повече хора работят дистанционно от вкъщи. На пръв поглед това изглежда перфектно, но понякога се оказва доста трудно предизвикателство, поради липсата на подходящо тихо място, което да играе ролята на офис у дома.  Преместете компютъра, бюрото и стола си извън жилището и използвайте пространството и тишината на гаража си. Уверете се, че вашият гараж е изолиран и подходящ за създаване на перфектното работно местенце. Няма значение дали разполагате с голямо пространство или не, декорацията му зависи изцяло от вас. А и какво друго ви е необходимо освен компютър и тиха приятна атмосфера?

Вижте още: Как успешно да комбинираме работно място и стая за игра у дома


Прилежен склад за съхранение

Тук сме ви приготвили нещо доста вълнуващо и полезно – прилежен склад за съхранение на вещи. Една от най-добрите идеи, които можем да ви дадем, е да започнете да използвате стената. Тези неща, които не можете да окачите, съхранявайте на рафтове или вътре в шкафове. Акцентът са кукичките, които ще ви помогнат да окачите по стените всичко, за което нямате място по чекмеджетата или не искате да оставяте по земята. Уверете се, че за всичко има място, че знаете къде е това място и че имате лесен достъп до всичките си вещи.  Кой не би обикнал подобен гараж, та той е организационна мечта. Представете си колко много място ще освободите и вероятно това ще бъде един от полезните ремонти, които ще направите.


Дрешник

Има лесни и евтини подходи, които може да предприемете и които ще ви помогнат да направите гаража си по-добро място и да увеличите неговата стойност. При повечето хора гаражът е разхвърлян и често служи за съхранени на какви ли не вещи, които никой никога не търси и използва. Едно предложение, което имаме за вас, е да превърнете това помещение в дрешник. Представете си колко подредени ще бъдат дрехите и обувките на всички вкъщи. Това, което трябва да направите, е да разчистите добре и да разгледате за подходящи рафтове и шкафове. Почти за нула време може да имате спретнат гараж, с който ще се гордеете, а гостите ви ще бъдат очаровани.

Използвайте тези предложения, за да създадете полезно кътче в гаража си. Ако се нуждаете от помощ, съвет или качественото изпълнение на своите желания, разчитайте на професионалистите в интериорния дизайн, регистрирани в нашата платформа. Изпратете напълно безплатно заявка за проект още сега. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете тази, която най-много отговаря на изискванията ви.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
genchevstroi
Покривни услуги, София
53 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта