Организация на гаража и идеи за съхранение

Публикувано на 11/10/2023 от Ирена Петрова | Последна редакция на 11/10/2023 | Видяно 1 514 пъти

Гаражът може да се превърне в място за събиране на всякакви предмети - от инструменти и спортно оборудване до кошове със стари играчки и дрехи, които чакат да бъдат дарени. Макар че просторният гараж е очевидно място за съхранение на вещи, които нямат определено място, няма причина той да бъде разхвърлян. Правилната система за организация може да поддържа оборудването ви подредено, а в гаража да остане достатъчно място и за колата. Подредете гаража си и оползотворете максимално ценното пространство за съхранение с тези гениални идеи за организация на гаража.


Дървени рафтове

Използвайте добре свободното пространство на стената и съхранявайте инструментите със стил в рафт за организиране на инструменти. С помощта на стенен органайзер можете да се сбогувате със старата кутия с инструменти, която често е неудобна за съхранение, да не говорим за неорганизираната бъркотия вътре. В този комплект са включени три рафта с отвори за съхранение и дупки за поставяне на различни чукове, отвертки и клещи. Всеки от тези минималистични органайзери от бор е дълъг само 13,8 инча, но може да побере много инструменти: рафтът за клещи побира 10 чифта, а рафтът за отвертки може да побере от 10 до 15 отвертки в зависимост от размера им. Разбира се, можете да си закупите подобен по ваш избор.


Подвижни рафтове за съхранение

Подвижните рафтове за съхранение предлагат голяма гъвкавост за тези, които мечтаят за подреден и организиран гараж. Тези рафтове не само могат да поберат много кошове, кутии и насипни предмети, но и да бъдат премествани от една зона в друга, когато е необходимо. Изработен от здрава заварена тел, този подвижен модул с четири рафта е отличен избор за претъпкани гаражи. Той е и идеалното място за съхранение на коледната украса, когато я свалите след празниците.

Още една идея: можете да поставите на рафта буркани, в които да съхранявате пирони, болтчета и всякакви дребни, но много потребни понякога неща, ключове или малки предмети. Така няма да ги губите и винаги ще знаете къде да ги намерите.


Стена с ламели

Стената с ламели осигурява персонализирано съхранение на достъпна цена. Тяхната ламелна конструкция улеснява преместването на рафтове и куки навсякъде по панела. Панелите на тази система за стена от ламели от PVC с висока якост са леки, издръжливи и се щракват на място хоризонтално или вертикално, така че можете да персонализирате стената за съхранение по свой вкус. Панелите покриват 2 метра стенно пространство и включват 18 куки за окачване. Допълнителни рафтове, шкафове и кошове могат да бъдат закупени отделно, за да завършите идеалното си пространство за съхранение.

Ако пък имате твърде много излишен боклук, с който не знаете как да се справите, възползвайте се от хамалските услуги на нашите професионалисти.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Стоил Димитров VIP
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
9 извършени проекта
"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Ихтиандер Никифоров
Покривни услуги, София
7 извършени проекта
Васил Димитров
Ремонт на баня, София
9 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта