Да надникнем зад разчупената фасада на тази къща!

Публикувано на 13/01/2018 от Розалинa Думанова | Последна редакция на 04/01/2018 | Видяно 1 886 пъти

Слънчевите лъчи придават свеж и красив облик на тази добре уредена къща, с разчупен дизайн и нестандартна външна стълба, свързваща трите етажа. Белият цвят внушава усещане за чистота, а динамиката в разпределението на помещенията е водеща. Именно тя прави този дом толкова различен и оригинален. Зеленината е навсякъде около къщата, което наистина придава свежест и хармония. Всеки малък детайл е взет под внимание. Ако планирате ремонт на дома, или се колебаете за интериора в помещенията, сега е моментът напълно безплатно да заявите проект в платформата на MaistorPlus. А след това опитни и квалифицирани специалисти ще превърнат вашия план в реалност.


Светлина и динамика в интериора на дневната

Съчетанието на панорамни прозорци, снежнобял цвят, дърво и каменни елементи, е наистина добра комбинация. Помещението впечатлява не само с просторния си облик, но и с доза изящност. Едновременно се създава усещане за непринуденост в обзавеждането, но и нюх към модерните интериорни тенденции. Всяка част от помещението е използвана рационално, а уютът цари из цялата къща. Липсата на преградни стени придава приветливост, а стълбите, свързващи дневната с останалата част от дома, са оригинален избор на дизайнерите.

Вижте още: Щастливият живот започва от дома - датският hygge стил и как да го приложим в своето жилище?


Свежи природни елементи в спалнята

От просторната дневна се пренасяме направо в помещението, където почивката е основното задължение, а сънят – водещото занимание. Спалнята е побрана в средно голямо помещение в къщата и е обзаведена с вкус. Скандинавска красота излъчват снежнобелите стени, а леглото е масивно, меко и удобно. Изчистеният ѝ интериор е изцяло в тон с дизайна на всички помещения в къщата. А не е ли оригинален завършек бляскавата дървена настилка на пода? Кафявите му тонове са красив контраст на белия фон на спалнята.

Вижте още: Какви цветове да изберем за стените, за да се чувстваме по-добре у дома?


Допълнителна дневна, съчетана с кухня

Предимството на по-просторните къщи е в изобилието от помещения, заемащи различна „длъжност” в ежедневието. Например тази красива дневна е още едно допълнение, което радва собствениците на дома. За разлика от основната, тази е с по-различно разпределение – съчетанието на дневна и кухненски бокс в едно помещение носи своя чар. Малка трапезария е сгушена сред снежнобели стени, а синият цвят е акцентът в интериора, който създава настроение и динамичен облик. Съчетанието на скандинавски елементи, еклектични акценти и морски интериорен стил в декорацията на помещението е още едно попадение на дизайнерите на тази невероятна къща.


Цветно вдъхновение в детската стая

Обособяването на различните кътчета – за сън, игра, писане и четене, прави тази детска добре уредена, красива и уютна. Светлината лесно достига до пределите на помещението, благодарение на просторния прозорец, а дизайнът на стените е впечатлява с игривите и нотки. Отново снежнобелите нюанси са в основата на интериора тук, но малките цветни детайли внасят щипка добро настроение. Функционалността на леглото е основният акцент в обзавеждането – добавена е завеса в едната му част, което допълва хармоничната атмосфера, а през светлата част от денонощието може да се използва като удобен диван.


На разходка в градината

Дворното и градинско пространство е завършващият щрих в пределите на къщата. Релаксирането в приятна атмосфера под слънчевите лъчи е истинско преимущество на просторните домове с двор и градина. Външното пространство тук е добре организирано, разпределено и подредено. Ако тази красива къща ви накара да се замислите за вашето жилище, и започнахте с плановете за настоящия освежителен ремонт, то направете първата крачка, като безплатно заявите своя проект в MaistorPlus. А регистрираните висококвалифицирани специалисти ще се свържат с вас в кратки срокове с атрактивни оферти и ще свършат цялата ремонтна дейност лесно, бързо и удобно.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта