Направете си истински празник на сирената с подходящите ножове!

Публикувано на 26/06/2016 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 09/02/2021 | Видяно 17 298 пъти

Всички видове сирена, и най-вече меките, ще се подчинят с лекота на волята на специфични ножове. Изцяло излят от полирана неръждаема стомана, с назъбено острие и раздвоен връх, този нож ще ви бъде пръв помощник както в кухнята, така и при сервиране. След употреба можете да го почистите и в миялната машина.

Вижте още: Практични и удобни мелнички за подправки за вашата модерна кухня


Направете си истински празник на сирената с подходящите ножове!

Решите ли да направите списък с най-добрите приятели на виното, то сиренето, в богатството му от разновидности, несъмнено ще попадне сред тях. Независимо дали предпочитате българско, френско, по-твърдо или меко, винаги има значение как ще го нарежите, за да радва не само вкусовите ви, но и визуалните ви сетива. Затова в тази статия сме си наумили да ви помогнем да си направите истински празник на сирената на вашата трапеза, използвайки най-подходящите за целта ножове за рязане на сирене. А за да превърнете кухнята си в наистина вдъхновяващ кът от дома си, доверете се на доказани специалисти близо до вас.


За вашето перфектно плато от сирена

Незаменим приятел в кухнята ще имате в негово лице, в случая - острие. Той ще ви помогне да нарежете своето перфектно плато от сирена, да си подготвите идеалните филийки за сандвичи, скарата също е в неговата компетентност. Избирате дали да поднесете резени с дебелина от 2 мм или 4 мм.

Вижте още: 5 стилни сандвич тостери и гофретници за изкушаващи топли закуски


За безупречно нарязване, без залепване

Един от моментите, които всяка домакиня иска да избегне, при рязане на сирене и кашкавал, е залепването на филийките. С подходящия нож за сирена, това лесно може да се уреди. Едрите отвори не позволяват на отрязаните вече парчета да се залепят за острието, а раздвоеният връх максимално улеснява сервирането.


Троен съюз за нарязване на меки и твърди сирена

Когато само един нож не е достатъчен, е време да се доверите на троен съюз за нарязване на вашите любими сирена. Меки или твърди, те лесно ще бъдат нарязани и сервирани с помощта на комплекта от три ножа с полирана повърхност, изработени от неръждаема стомана. Остава само да си набавите и виното към тях.


Цветни ножчета за веселата ви трапеза

Всяка весела трапеза, освен ароматното вино, се нуждае от изкусно нарязани деликатеси и мезета. Допълнителна щипка очарование можете да прибавите с тези четири цветни ножчета, които наред с функционалността си, успяват да впечатлят и с ролята си на симпатичен декор. Комплектът включва син, зелен, розов и лилав нож, всеки от които с незалепващо цветно покритие.

Вижте още: Поднесете на гостите си впечатляваща почерпка с тези симпатични съдове


Сервирайте директно върху дъската

Четирите ножчета от неръждаема стомана и дървени дръжки тук са любезно придружени от удобна дъска. Върху нея можете както да нарежете любимите си сирена и всякакви други вкусотии, така и да я използвате за поднос за директно сервиране. И за да чувстват ножовете за сирене удобно у вас, може би е време да помислите за освежаващ ремонт на кухнята си. Разгледайте профилите на регистрираните в MaistorPlus изпълнители или заявете проект, напълно безплатно и без обвързване. В рамките на денонощие ще получите конкурентни оферти, сред които да изберете най-добрата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
9 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта