Добре дошли на бизнес профила на Цанко Владимиров


Фирма Арт Билдинг Реновейшън Груп ЕООД е ситуирана в град София със сфера на действие в областта на строителните услуги. Основната ни дейност е свързана с извършване на вътрешни довършителни работи за новото строителство, реновиране на стари жилища, ремонти на магазини, офиси.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Слави Василев преди 8 дни за Малки работи по баня | София

“Работи с желание и умение. Дава варианти и възможни решения. Извърши ремонта в срок и в рамките на определения бюджет. Доволен съм.”

Делян преди 11 дни за Отстраняване на теч от тоалетна чиния | София

“Работата беше свършена бързо и точно както се разбрахме предварително. Благодаря на Цанко за неговата точност и отзивчивост. И занапред ще използвам неговите услуги.”

Цанко Владимиров отговори:

Благодаря!

Огнян Огнянов преди 15 дни за Смяна на вентилатор в баня | София

“Цанко се отзова бързо на моят проект по смяна на вентилатор за баня и го сложи в рамките на 1 час, няма проблеми, всичко си работи както се очаква.”

Виж всички мнения

Опит


Екипът ни е изграден от професионалисти с над 20 годишен опит добит в страната и чужбина.

Специализация и квалификации


Работим в следните сфери на строителството: ВИК, Ел. инсталации, плочки, гранитогрес, гипсокартон, шпакловка, боядисване, мазилка, вътрешни и външни изолации. Ние използваме в работата си само качествени материали на водещи производители като например Knauf, Ceresit, Baumit, Schneider Electric, Dulux.

Допълнително


Непрекъснато се стремим да се развиваме, следим съвременните тенденции и прилагаме най-новите строителни технологии на българския пазар. Изпълняваме както готов проект на клиента, така и изготвен от наши партньори дизайнери. Нашите основни цели са иновации, качество, достъпни цени, бързи срокове, доволни клиенти.