10 оставени мнения от 19 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Emilian преди 21 дни за Шпакловка и окачен таван | София

“Препоръчвам. Точен коректен, а работата беше безупречно свършена.”

Andrey Prodanov преди 27 дни за Лепене на плочки в баня | София

“Добра работа, малко забавяне в изпълнението.”

Ивайло Иванов преди 2 месеца за Измазване и боядисване около нови каси на 3 врати | София

“Бърза и кореткна работа. Ще ползвам услугите на Цанко и занапред. Благодаря!”

Цанко Владимиров отговори:

Благодаря Иво!

Слави Василев преди 2 месеца за Малки работи по баня | София

“Работи с желание и умение. Дава варианти и възможни решения. Извърши ремонта в срок и в рамките на определения бюджет. Доволен съм.”

Делян преди 2 месеца за Отстраняване на теч от тоалетна чиния | София

“Работата беше свършена бързо и точно както се разбрахме предварително. Благодаря на Цанко за неговата точност и отзивчивост. И занапред ще използвам неговите услуги.”

Цанко Владимиров отговори:

Благодаря!

Огнян Огнянов преди 3 месеца за Смяна на вентилатор в баня | София

“Цанко се отзова бързо на моят проект по смяна на вентилатор за баня и го сложи в рамките на 1 час, няма проблеми, всичко си работи както се очаква.”

Благодаря!

Страхил Иванов преди 3 месеца за Закачане на огледало и залепване на отлепен дървен перваз | София

“ВЪРХОВ професионализъм! Бърза и безупречна работа. Ефективна и лесна комуникация. Силно препоръчвам и благодаря за помощта!”

Цанко Владимиров отговори:

Благодаря!

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Апартамента беше много стар с тухли и стените бяха много криви , като Цанко предложи да направим стените с гипсокартон и вата и ние се съгласихме всичко стана супер смени се и цялата ел и вик инсталации. Като цяло сега апартамента е супер и много се намалиха сметките за отопелние през зимата и съответно за охлаждане лятото.”

на 22 Jun 2021 от Георги

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Цанко направи апартамента ми изцяло като той свърши всичко от изкъртване на всичко старо до готовия вид на апартамента, като аз като цяло не съм се занимавала с нищо той движеше всичко. Останах очарована от крайния резултат по преустроиството на апаратамента. Единствено за новата електро инсталация до колкото разбрах не я е направил лично ,а негов колега е извършил тази дейност като разбира се той все пак е съблюдавал целия процес и е помагал.

Определено аз и моето семейство останахме много доволни и определено бихме го препоръчали на всеки който иска да си спести повечето трудности с ремонта.”

на 09 Mar 2023 от Жечка

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Случайно се запознах с Цанко понеже имах проблем с един друг майстор. След което се разбрахме с него да ремонтира две бани както и няколко други дейностти това коеот първоначално ми направи голямо впечатление беше ,че когато си донесе инстроментите бяха като нови. В последстиве свърши работата в срока за който се бяхме разбрали. Като цяло не мога да кажа нищо лошо оснатах много доволен и винаги бих го препоръчал.”

на 08 Nov 2022 от Огнян