Поднесете на гостите си впечатляваща почерпка с тези симпатични съдове

Публикувано на 11/12/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/07/2016 | Видяно 6 700 пъти

Независимо дали сте педантични спретнати домакини или залагате на по-семплите подходи в кухнята, със сигурност всеки ваш гост би се зарадвал на малко внимание. С тези красиви и практични съдове няма да ви бъде необходимо да се престаравате, защото дори и най-обикновената храна ще изглежда специална, поднесена в тях. Тези малки детайли имат силата да променят цялосно атмосферата в дома ви, тъй като проявяват вашето лично отношение към близките ви хора, по една много симпатична форма. А за да направите още по-големи промени в кухнята си, доверете се на професионалисти, които могат успешно да изпълнят малки и големи ремонтни проекти, следвайки всички ваши желания и идеи.


Стилно плато за разнообразни ястия

Поднесете на гостите си едно красиво плато с предястия като хапки, сирена и колбаси. Купичката е идеална за сосове и дресинги, които биха допълнили чудесно почерпката. Елегантният черен цвят прелива в леки сивкави нотки с гладка лакирана повърхност - подходящ за почти всякакви интериорни стилове.

Виж още: Уреди, които ще ви превърнат в истински кулинарен виртуоз


Kупичка любов

Ако искате да зарадвате близките си с бонбони, кекс или някакъв друг сладкиш, защо да не им ги поднесете с много любов, изразена посредством симпатична купичка? Този жест на внимание със сигурност ще бъде оценен от любимите ви хора, защото, както знаете, малките прояви на внимание са от изключително голямо значение и всеки има нужда от тях!


Веселата катеричка става и за печене!

Нека си признаем - не само децата се радват на всички неща, които имат форма на животни. Една подобна купичка със сигурност ще подобри настроението на всички около масата. Освен това, тази весела катеричка е подходяща и за запичане на кишове, фритати и други леки ястия, не е само за бонбони!


Изащна фруктиера с голям капацитет

Традиционните големи купи, използвани обикновено за фруктиери, отдавна вече са ни омръзнали, имаме нужда от нещо по-разчупено и оригинално! И тук се появява тази изящна и необичайна фруктиера, която въпреки елегантното си оформление, разполага с голям капацитет и може да побере внушително голямо количество плодове.

Виж още: Вашият верен помощник в кухнята - доброто старо хаванче


Артистична чаша за сладолед и мелби

Кой не харесва сладолед? Може би не съществува такъв човек! Няма по-лесен начин да угодите на всеки случаен или очакван посетител в дома си - сладоледът е идеален за всякакви ситуации. А сервиран в тези артистични чашки, може би ще накара близките ви още повече да се усмихват, защото навява спомени за коктейли и весели летни дни!


Свеж начин за поднасяне на пресни плодове и зеленчуци

Свежите плодове и зеленчуци имат нужда от по-специално внимание при поднасянето. Една подобна купичка с нестандартна форма и цветни елементи би била много подходяща за всякакви салати и свежи плодови десерти.

Ако искате да се насладите на още по-осезаема промяна и да освежите кухнята си - потърсете специалист, който да реализира идеите ви. Направете безплатна заявка за изпълнение на проект и ще получите конкретни оферти от водещи компании - разгледайте техните клиентски оценки и бизнес дейности и преценете кой би могъл да отговори на очакванията ви по най-добрия начин.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

stroimaxbg VIP
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Сашо Арсов
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
ГРАНД МАСТЕРС ЕООД
Сухо строителство, Велико Търново
7 извършени проекта