5 стилни сандвич тостери и гофретници за изкушаващи топли закуски

Публикувано на 12/05/2020 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 12/05/2020 | Видяно 19 339 пъти

Апетитните топли сандвичи и гофрети се приемат с повишени нива на ентусиазъм навсякъде, където се появят. За похапване вкъщи, за офиса, за обяд на детето в училище, за пикник - приложението им е толкова широко, че си струва да помислим как бързо и лесно да си ги приготвяме. Съчетаването на продукти между вкусните филийки зависи от вас и креативността, която ще вложите. В тази статия ще ви покажем някои стилни сандвич тостери и гофретници, които допълнително да ви вдъхновят в мисията за поднасяне на изкушаващи, вкусни закуски. А ако смятате, че нов кухненски уред е добър повод да предприемете цялостно обновяване на кухнята си, свържете се с регистрираните специалисти в MaistorPlus.


Сандвичи, приготвени с лекота и комфорт

Купи тостер с незалепващи плочи

Добрата закуска е въпрос не просто на добре съчетани продукти, тя е пряко свързана с приятното настроение по време на приготвянето ѝ. Такова може да се постигне, когато сме напълно улеснени, дори в приготвянето на нещо толкова елементарно на пръв поглед, като сандвичите. Възможността да ги печем в сандвич тостер с незалепващи плочи е гаранция за комфорт в кухнята.

Вижте още: Домашните хлебопекарни - най-прекият път до неустоимия топъл хляб


Всяка екстра, в името на сандвича, е добре дошла

Купи сандвич тостер с ненагряваща се ръкохватка

Винаги има място за пореден щрих в ансамбъла на сандвича, за да се доближи той още повече до съвършенството. Същото важи и за сандвич тостера, където всяка екстра е добре дошла, особено когато става дума за ненагряваща се ръкохватка или заключващ механизъм. Дори бихме могли да добавим място за прибиране на кабела, за разкош.


А дали триъгълните са по-вкусни?

Купи тостер за триъгълни сандвичи

Науката засега мълчи по въпроса дали триъгълните сандвичи са по-вкусни, а може би вие ще дадете отговор на този фундаментален казус, щом приемете в кухнята си идеалния за целта сандвич тостер. Дръжките му са топлоизолирани, разполага с индикатор за готовност и е достатъчно компактен, за да заема минимално пространство. Остава ви само да помислите кое ще е първото парти, на което ще се похвалите с продукцията от новата си придобивка.


Семпъл и стилен дизайн

Купи стилен тостер

Вашите сандвичи ще се чувстват наистина много "печени", когато бъдат поканени между плочите на сандвич тостер с впечатляващо семпъл и стилен дизайн. Отлично предложение за всеки, който обича да залага на максимална полезност с минимум излишни компоненти. Всичко необходимо, за една перфектна топла закуска, е тук - грил плочи, светлинен индикатор за готовност, лесно съхранение.

Вижте още: Практични кухненски джаджи, необходими за всеки запален сладкар


Гофрети за десерт

Истински празник за сетивата си можете да организирате винаги, когато пожелаете, с функционален и удобен гофретник. Има си даже цифров дисплей, с който да програмирате, както и да спестите време и температура при изпичането. Какво сладко ще придружава първия ви гофретен опит? А може би ще заложите на течен шоколад с настъргани парченца ядки?

Следващата крачка, за да се превърнете в неоспорима кулинарна звезда, след като сте вече горд притежател на сандвич тостер и гофретник, е да влезете в мечтаната си нова кухня. Регистрираните изпълнители в MaistorPlus с радост ще ви помогнат в това начинание, от вас се иска само да заявите проект, напълно безплатно, след което да обсъдите с кандидатите цени и срокове за реализация. Ваш е изборът кого да наемете и след финализиране на поръчката, имате възможността да споделите своята оценка.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Людмил Банишки
Мебели и обзавеждане, Банкя
25 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта