Домашните хлебопекарни - най-прекият път до неустоимия топъл хляб

Публикувано на 28/12/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 18 497 пъти

Почти всички домашни хлебопекарни са придружени от книжки с рецепти и единственото усилие, което се изисква от ваша страна, е да заредите необходимите продукти в определения за целта съд. След това хлебопекарната извършва нужните процеси около правенето на един хляб вместо вас. Замесва тестото, дава му необходимата температура за втасване и го изпича. Резултатът е винаги разкошен хляб.

Вижте още: Миксери за креативни кулинари


Домашните хлебопекарни - най-прекият път до неустоимия топъл хляб

Несравнимо е усещането от вдишването на аромата на току що изваден от фурната хляб и сладкото очакване от поднасянето на първата хапка с хрупкава коричка към устата. Добави ли се и сиренце, празненството на сетивата е вече в апогея си. Мнозина от нас нееднократно в детските, а и в по-късните си години, сме били готови търпеливо да изчакаме реда си на дългата опашка в близката пекарна, за да си осигурим подобно преживяване.

Днес обаче трудно можем да се доверим на качеството на храната, която купуваме, и е все по-привлекателна възможността да си я приготвяме вкъщи. В тази статия ще ви представим няколко домашни хлебопекарни, които са най-прекият път до неустоимия топъл хляб. Когато се убедите с каква лекота можете да си приготвите дори и козунак, тесто за пица, конфитюр и кисело мляко, този уред бързо ще се превърне в един от любимите в кухнята ви. А за да работи всичко в нея винаги изрядно, решението е в опитните ръце на регистрираните близо до вас специалисти.


Класически хляб, точно както го обичате

Източник

Веднага можете да се досетите за поне едно българско ястие, в чийто апетитен сос ви се приисква да натопите хапка от току що изпечения си хляб. Класическият вкус, точно както го обичате, с лекота може да бъде постигнат от всяка традиционна хлебопекарна с една или друга мощност, поддържаща основни функции.


Винаги готови за закуска

Източник

Сутрините на мнозина са доста натоварени, но това не е повод да се пропуска първото хранене за деня, когато държим на него. Домашна хлебопекарна с отложен старт е оптималното решение, когато искате топъл хляб за закуска, а нямате време да си го приготвите преди да отидете на работа или да изпратите децата на училище.

Вижте още: Иновативни кафе машини с уникални функции и впечатляващ дизайн


Кулинарни приказки от тесто

Източник

Пухкави мекички, питки, кифлички, бисквити, пица и още много кулинарни приказки от тесто можете да разказвате винаги когато въображението ви ги продиктува. Достатъчно е да имате в кухненското си оборудване хлебопекарна с подходящите програми, която вярно да ви сътрудничи в това ваше начинание. Всички у дома ще бъдат доволни и благодарни.


Хляб, кисело мляко, конфитюр

Източник

Предполагали ли сте някога, че домашната ви хлебопекарна, освен хляб, може да приготви за вас кисело мляко, а дори и конфитюр? Колкото и да е изненадващо подобен уред е напълно реален, а в допълнение дори може да ви предложи три нива на запичане на коричката.

 


Безглутенова програма

Източник

Когато глутенът не трябва да присъства във вашето или в менюто на близките ви, на помощ идват хлебопекарните, включващи безглутенови програми. Освен че са съобразени с подобна хранителна специфика, те включват в себе си и други приятни екстри, като приготвяне на тесто за паста, тавичка за багети, допълнителни аксесоари.


Забравете борбата с месещия елемент

Източник

Ако вече ви се е случвало да вадите готовата, изпечена продукция от домашна хлебопекарна, сте добре запознати с борбата, която се налага да водите с месещия елемент. Можете да забравите за нея, ако уредът ви разполага с уникалната система "kneader". Тя ви гарантира, че следи по хляба ви няма да останат от разбъркващата перка.

Вижте още: Блендерите като сътрудници в каузата за здравословно хранене


Дали не забравихме нещо?

Източник

Книжка с разнообразни рецепти прави компания на почти всяка хлебопекарна. Въпреки това, понякога се случва да се пропусне някоя стъпка от приготвянето на хляба. Разсеяността лесно може да бъде осуетена чрез звуков сигнал, за да сте сигурни, че не сте забравили нещо.

А за да се чувства всеки хляб като у дома си във вашата кухня, уверете се, че тя е дотатъчно гостоприемна за него. При необходимост от ремонт, разчитайте на професионалистите в MaistorPlus. Заявете безплатно проект към тях, сравнете оферти, препоръки, отзиви от предишни клиенти. Сами избирате с кого да работите и когато възложените задачи са вече изпълнени, можете да оставите и вашата оценка.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
НМТ СТРОЙ
ВиК Услуги, София
6 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Светослав Богданов
Паркет и ламинат, София
12 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Вера Миндова
Строителство на сгради, София
5 извършени проекта