Миксери за креативни кулинари

Публикувано на 26/10/2015 от Светла Иванова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 7 062 пъти

Източник

Истината е, че многофункционалният миксер може да ви отмени в някои от най-досадните кухненски занимания. С множеството си приставки той ще ви позволи да разбивате, бъркате, кълцате и смесвате всякакви продукти за постигане на необходимите смеси и кремове за вашите ястия - било то десерти или основни ястия. Този практичен уред замества кухненския робот, обединявайки в себе си функциите на пасатор и обикновен миксер.


Миксери за креативни кулинари

Миксерът е един доста необходим помощник в кухнята и почти всяко домакинство го има. Пазарът предлага голямо разнообразие от модели, цветове и цени, така че крайната дума имате вие. Безсмислено е да купувате миксер с много аксесоари, ако после няма да ги използвате. Най-добре изберете такъв с основни приставки и бъркалки, които са характерни за уреда и ще ви помогнат да улесните кухненските си занимания, без да заемат твърде много място. Ако смятате, че освен от нов миксер, имате нужда и от освежаване на кухнята, не се колебайте да се свържете с професионалистите в тази област.


Планетарен миксер за любителите сладкари

Източник

Планетарният миксер може да бъде забелязан във всеки един сладкарски цех и определено има защо - ако обичате да приготвяте десерти за вашето семейство, това може да се окаже най-добрият ви помощник. По начало този тип миксери се предлагат с 3 приставки - за твърдо тесто, за меко и за леки консистенции. Това съвсем не означава, че единственото приложение на този кулинарен приятел е в сладкарството. С него можете да приготвяте всякакви пюрета само за минути, а защо не и тесто за вкусен, домашно приготвен хляб.

Вижте още: Вашият верен помощник в кухнята - доброто старо хаванче


Практичност и удобство с кухненски чопър

Източник

С този универсален кухненски уред всичко става по-лесно и по-бързо, а заедно с това и по-чисто. Продуктите няма да се пръскат на всички страни, а освен това няма и да ви се налага да цапате множество кухненски съдове. Благодарение на практичния чопър можете с лекота да кълцате месо на кайма, да трошите лед за коктейли, да режете всякакви плодове и зеленчуци и дори да разбивате яйца.

Вижте още: Добрите кухненски помощници: електрическите роботи


Добрият стар пасатор

Източник

Съвременните пасатори, които се предлагат на пазара, комбинират повече от успешно функциите на познатите ни миксери и шейкъри от близкото минало. Повечето уреди от този тип са снабдени с подвижна приставка, която безпроблемно разбива всяка твърда или полутечна храна на фин крем, без да пръска и да цапа. А най-модерните модели предлагат и допълнителен аксесоар - т.нар. приставка за разбиване на яйца.

Убедихте ли се, че дори най-добрата домакиня понякога има нужда от помощта на миксер? Ако и вие обичате кулинарните предизвикателства, но кухнята ви не позволява да се развихрите напълно, то значи имате нужда от промяна. Направете безплатна заявка в МaistorPlus и ще получите различни оферти от водещи изпълнители. Разгледайте профилите им, сравнете препоръките от предишни клиенти и направете най-добрия избор за вас и вашата кухня.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта