Иновативни кафе машини с уникални функции и впечатляващ дизайн

Публикувано на 30/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 5 189 пъти

Ще ви въведем в ароматния свят на истинския кафе вкус с няколко изключителни, новаторски и практични машини, които ще ви впечатлят с красивия си дизайн и комфортни функции. Те могат да се превърнат в ценен кухненски помощник, любими както на семейството, така и на очаквани и неочаквани гости. А ако имате нужда от промяна във вашето кухненско помещение, не забравяйте да потърсите подходящ професионалист, който да извърши всяка ремонтна дейност по най-добрия възможен начин.


Събуди се с кафе още със самото ставане от леглото

Часовник, аларма и кафе машина в едно? О, да, дайте тази джаджа насам! Не само, че ще ви събужда всяка сутрин точно навреме, но тя дори ще ви приготви кафето във времето, в което сте нагласили алармата, за да се насладите на ароматно еспресо, още с отварянето на очите. Необходимо е само да заредите от предната вечер необходимите продукти - и готово! В мини-чекмеджето се поставят кафето и захарта, а млякото се налива в специално шишенце. Машината работи посредством неръждаеми стоманени лагери, нагряващи водата на индукционен принцип. Е, време е да улесним живота си и да го изпълним с комфорт и великолепен аромат!

Виж още: 10 удивителни кухненски изобретения от ново поколение


Модерна и екологична технология с енергия от слънцето

Вече започнахме да свикваме с непрекъснатите новопоявяващи се соларни джаджи за дома и градината, но, нека си признаем - не сме очаквали, че ще изникне и кафе машина, работеща на този принцип. А ето я и нея- елегантна и екологична, с удобен LCD дисплей, на който проследяваме нивото на водата, наличната слънчева енергия спрямо климатичните условия в момента, както и времето за приготвяне на кафе.


Футуристична и практична машина от ново поколение

Представяме ви главния герой в днешното футуристично шоу - чашата кафе! "Caffe Inn" е машина, която наистина изглежда като малка сцена, изумяваща с уникалния си модерен дизайн и светлинни ефекти. Освен това, всяка нейна функция е изобретена по начин, който позволява лесно и бързо приготвяне на любимата сутрешна напитка. Работи със система с капсули и се предлага в интересна гама от актуални цветове, за да може всеки да открие онази, която най-добре ще пасне на домашния интериор.

Виж още: 10 Hi-Tech кухненски джаджи и уреди, които ще ви изстрелят в бъдещето


Абсолютен професионализъм в приготвянето на еспресо

Ергономичен дизайн, LED светлини, стъклен панел, сензорни бутони и директен видео и аудио онлайн мониторинг! Rancilio Classe 11 USB Xcelsius е голяма, изключително функционална и високо технологична машина, която пренася приготвянето на чаша еспресо на съвсем различно ниво. Тя позволява подготовката му по абсолютно индивидуализирана система, с контрол над количеството, аромата, интензивността и топлината. Добавете си пухкава млечна пяна, ако желаете, и се насладете на истинския професионален подход и невероятни качества, които Rancilio Classe притежава.


Хай тек управление със смарт приложение

"Arist" е проектирана от специалисти в Калифорния, като цялата й изработка е фокусирана около възможността да бъде използвана и настройвана изцяло посредством смарт приложение на мобилното ви устройство. Тя предлага невероятно голям брой от разнообразни напитки, които бихте могли да приготвите, и има специализирана система за смилане и сваряване на всеки тип кафени зърна по индивидуален начин, в зависимост от вида, аромата и техния интензитет.

Виж още: Нови технологии за здравословно и лесно готвене


Преносима кафе машина - символ на удобството

Тази впечатляваща джаджа ще ни осигури гореща чаша кафе, независимо къде се намираме в момента. Необходимо е само да я носим в себе си, а тя ще използва въглероден диоксид, вместо електричество, за да затопли водата за напитката. Пълнителят побира доза за 8 кафета, за това е необходимо единствено да долеем вода, когато видим, че свършва.

Зарадвайте кухнята си с някое от тези модерни устройства, а при необходимост от ремонт, потърсете специалистите, които да ви помогнат във всеки етап до постигането на мечтаната кухня. Заявете безплатно проект ще получите оферти от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Научете повече за дейностите им, разгледайте клиентските им оценки и преценете сами на кого да се доверите!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Райчо Петров
Боядисване и декорация, София
7 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Младен Георгиев
Покривни услуги, София
25 извършени проекта