10 удивителни кухненски изобретения от ново поколение

Публикувано на 20/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 20/10/2017 | Видяно 17 720 пъти

Бурният технологичен напредък, на който ставаме свидетели в 21-ви век, поражда ежедневни открития с удивителен потенциал и много възможности. Сред морето от нови изобретения, все повече се появяват разнообразни кухненски уреди и устройства, които улесняват живота у дома и допринасят за по-пълноценнo, а и забавно време в кухнята.

Именно такива са и джаджите, които искаме да ви представим днес. Някои от тях вече се използват от доста хора, други тепърва ще навлизат в домакинствата и, по всяка вероятност, ще се превърнат в незаменима част от всяка кухня. Разгледайте иновативните идеи, които ще ви покажем и, ако почувствате вдъхновение за промени в кухнята, разчитайте на професионалистите, които ще ви помогнат с ремонта бързо, ефективно и с впечатляващи резултати!


Изкуство върху храна

Декорирайте храната с този специален маркер - той може да се напълни с каквито подправки пожелаете и придава уникален вид на всички кулинарни произведения. Изключително лесен начин да украсите тортите и сладкишите - или пък сутрешното си кафе!


Устройство за проверка на свежестта на храната

Това малко и компактно устройство ще се превърне във ваш верен приятел, когато се нуждаете от помощ при избор на продукти от хладилника ви. С него лесно може да проверите свежестта на храната и до колко тя е все още годна за употреба.

Виж още: Лесно и забавно в кухнята - джаджи за лятото


Бързовар с иновативен дизайн

Практичен, удобен, с лек и семпъл дизайн - това е бързовар от ново поколение. Затопля водата за няколко секунди и е напълно безопасен, в сравнение с традиционните му предшественици.


Перфектният тостер

Този тостер се различава от всички останали с една много впечатляваща функция - той сам изпича филийките до перфектно "порозовяване", без да се налага да следите процеса му на работа! Също така виждате бъдещата си закуска през цялото време и можете и сами да я извадите, ако прецените, че е готова.


Електронен барман

Един уред, който повечето от вас вероятно преди не са срещали - електронен барман с приложение за мобилен телефон. Всичко е просто и лесно - използвайте телефонния си апарат, за да приготвите идеални коктейли, точно като истински професионалист!

Виж още: Парти грил, тостер преса или микровълнова фурна с грил - направете правилния избор 


Огледален арт сервиз

Креативният дизайн на този чаен сервиз го прави наистина уникален - всяка от чиниите в комплекта е с различна шарка, която се отразява по много красив начин от огледалната чаша.


Свежо съхранение от ново поколение

Леко захващаме с ръце, опъваме разтегливия и пластичен материал, обвиваме храната в него, а той прилепва плътно и гарантира трайно съхранение на всички продукти.


Интерактивна дъска

Поредното "умно" устройство, което е идеално за хората, желаещи да водят здравословен начин на живот. Тази дъска служи не само за кълцане, но и за измерване на грамажа и пълна разбивка на калориите, мазнините, въглехидратите и белтъчините, съдържащи се в храната.


Машина за чай

Всички сме добре запознати с машините за кафе, които приготвят ароматно и прясно еспресо. Нека ви запознаем и с техния достоен събрат - машината за чай. Тя умело усвоява всяко листенце от сушените или пресни билки, събирайки всичките им аромати и полезни качества в една перфектна чаша топъл чай!


Смарт тиган

Незалепваща повърхност, лесно почистване, перфектно приготвена храна... но това не е всичко. Смарт тиганът работи с приложение за телефон, с което изчислява идеалната температура и време за приготвяне на всяко ястие!

Проявете въображение в кухнята, не само в готвенето и технологиите, които използвате, но и в интериорния дизайн. А в случай че имате нужда от специалисти, които да ви вдъхновят с още идеи и да ви окажат професионална помощ, не се колебайте да се свържете с тях. Заявете безплатно проект при нас и ще получите най-добрите оферти от водещи компании, само за 24 часа, плюс опция да разгледате техните профили и клиентски оценки.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Метал Дизайн М VIP
Железарски услуги, София
64 извършени проекта
Ивайло Петров
Електроуслуги, София
30 извършени проекта
Метал Дизайн М VIP
Железарски услуги, София
64 извършени проекта
Хоум Рок Билдър ЕООД
Цялостен ремонт, София
13 извършени проекта
Иван Петков
Боядисване и декорация, София
44 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
13 извършени проекта