Лесно и забавно в кухнята - джаджи за лятото

Публикувано на 23/08/2015 от Десислава Лакова | Последна редакция на 20/10/2017 | Видяно 7 225 пъти

Източник

Лятото е сезонът на свежите плодове и зеленчуци. Спреят за лимони е изключително функционален и практичен начин да овкусявате летните салати. Използвайте въображението си и му намерете най-различни приложения, според вашия вкус и предпочитания.

Вижте още: 6 нестандартни и стилни начина да си налеете вечерното питие


Елегантен охладител за бутилки

Източник

Чаша изстудено бяло вино винаги е добра идея през горещите летни вечери след изморителен работен ден. Няма нищо по-прекрасно от хубаво вино поднесено по елегантен начин. Ако искате да впечатлите гостите си, този охладител за бутилки с гел топчета е идеален избор за вас и вашите незабравими моменти на разпускане и отмора.


Цветни силиконови подложки за чаши за повече настроение

Източник

През лятото слагаме много лед в чашите си, което води до конденз и капчици вода подат по масата ни. Ако не искате да оставяте мокри кръгове по плота или масата си, тези силиконови подложки са добър вариант. А може просто да искате да придадете повече цвят на сервираната маса, да вкарате тематичен мотив на събирането си или всеки гост да различава чашата си, което понякога в късните часове се оказва по-трудна задача.


Лесно и забавно в кухнята - джаджи за лятото

Лятото е в разгара си, дните стават все по-горещи и изтощителни, а ние с нетърпение чакаме да дойдат онези 10 дни отпуск, за да отпътуваме към морето или пък да се отдадем на отдих в планината. А междувременно ние имаме няколко идеи за готини джаджи подходящи за лятото; те не само ще улеснят ежедневито ви, но и ще внесат доза настроение. Ако пък имате нужда от освежаване на кухнята, оставете това в ръцете на професионалистите и обсъдете с тях вашите идеи.


Сет за коктейли

Източник

Какво е една лятна вечер без едно студено мохито? Не е нужно да излизате навън, за да се насладите на свеж коктейл, може да направите такъв и сами вкъщи, стига да имате подходящ сет за коктейли у дома. В няколко лесни стъпки приготвянето на коктейли може да бъде истинско удоволствие. А ако не сте привърженици на мохитото, имате няколко изброени рецепти на шейкъра за класически коктейли, които можете да приготвите дори и да сте начинаещи в този занаят.

Вижте още: Храната като изкуство - по стъпките на карвинга


Силиконова форма за ледени кубчета

Източник

Никое лятно парти не може да мине без огромно количество лед. През този сезон ни идват достра пъстри идеи, а тази форма за лед ви дава възможност да развихрите фантазиите си. По-големият размер на кутийките позволява да наредите различни плодчета във всяко разделение. Малини, къпини, мента, грозде могат да красят питието ви с тази форма за лед и да придадат любим аромат на напитката ви.


Закачливи маркери за чаши

Източник

Поканили сте голяма компания за парти? Ето една една хитра идея как да не обърквате чашите си. Тези сладурски маркери за чаши в морски форми са идеален вариант за градинско парти или пък за вечерно събиране на плажа.

Ако сте готови с приготовленията за лятното си парти, но смятате, че имате нужда от малко освежаване и на кухнята, пуснете безплатна заявка в MaistorPlus. Ще получите конкурентни оферти от доказали се професионалисти, разгледайте ги и се запознайте с техните бизнес сайтове, за да придобиете повече представа за тях, след което ще можете да вземете информирано решение.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта