6 нестандартни и стилни начина да си налеете вечерното питие

Публикувано на 24/07/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 12/07/2016 | Видяно 7 024 пъти

Вземете любимата си ароматна свещ, осигурете си подобаващ музикален фон и си подарете едно специално сладко изкушение с щипка нестандартност. Остава само да помислите какво вино бихте си налели в подобни извити форми.

Вижте още:10 очарователни решения за осветителни тела за дома


6 нестандартни и стилни начина да си налеете вечерното питие

За едно изискано вечерно питие винаги ще се намери добър повод, независимо дали е празник или делник. Това може да е краят на изтощителен работен ден, равносметката за който е цял списък с отметнати задачи, или приятна компания, с която да споделите специалните моменти. А разполагате ли с класни питиета, те несъмнено заслужават по-различен прочит от обичайните гарафи, бутилки и чаши, затова тук ви предлагаме 6 нестандартни и стилни начина да си налеете вечерното питие. Последното несъмнено е препоръчително да се случва на фона на подходящ интериор, така че при нужда от корекции в дома ви, обърнете се към професионални дизайнери.


Динозавърски тост

Източник

Постигнали сте дълго жадуван успех, изключително доволни сте от себе си и това е напълно заслужено. Събитието следва да се полее с драконовски тост. Какво по-подходящо от това да си налеете питие от този приковаващ вниманието съд?

Купете декантери, гарафи, кани


Околосветско питие

Ако ви липсват часовете по география, можете да ги подновите по един наистина любопитен начин. Поглезете се с едно околосветско питие, само внимавайте да не изпиете наведнъж всички океани, иначе рискувате да не ви е мирна главата сутринта.


В очакване на нещо специално

Източник

Какво ли ще е специалното питие, в очакване на което стоят тези чаши и гарафа? Кавото и да е, споделете го с важните за вас хора и си пожелайте да имате още много поводи за споделена радост заедно.

Купете чаши за високоалкохолни напитки


С послевкус на изящество

Пенливо вино, аромат на любов, обещание за красива вечер. Изяществото на съда, от който си наливате вечерното питие, в случая е задължително и несъмнено умело постигнато.


Пробив в системата

Източник

Ексцентричността тук се излива на тънки струи от преднамерено търсен пробив в системата. Трябва да сте много търпеливи, за да изчакате чашата ви да се напълни, но пък ефектността, която се получава, заслужава да бъде наблюдавана.

А вие как предпочитате вечерното си питие? Ако ви е по-приятно да е в компанията на гости, но се притеснявате, че няма къде да ги поканите, може би е време за ремонт на дома. Обърнете се към професионалисти, като направите безплатна заявка в MaistorPlus, разгледайте офертите от изпълнителите, свързали се с вас, и изберете този, след работата на когото да имате повод за позитивен пост и тост.

Купете чаши за вино и шампанско

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
ЕТ "Венетон"
Електроуслуги, София
134 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта