Блендерите като сътрудници в каузата за здравословно хранене

Публикувано на 29/10/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 6 041 пъти

Неизменна част от добре балансирания и качествен начин на живот е консумирането на храна, подкрепяща здравето ни. Все повече хора са с повишена взискателност относно това, което слагат на трапезата си, независимо дали са подвластни на модни течения или действат според самостоятелно взети решения за промяна. Прекрасно би било денят ни да започва с енергизиращ фреш или смути, но невинаги имаме време да си ги приготвяме сами вкъщи. Освен ако в кухнята не присъстват онези помощници, рожби на съвременните технологии, които отменят в голяма степен ръчния труд на домакините. В следващите редове ще ви представим блендерите като сътрудници в каузата за здравословно хранене. А за да работи техниката в дома ви винаги изрядно, можете да се доверите на професионалистите, регистрирани в нашия сайт.


Здравословно и безшумно

Източник

Воденето на здравословен начин на живот е тясно свързано с умението да се става от леглото рано, при това, с радост и по собствено желание. Когато обаче не всички членове в семейството споделят подобен ентусиазъм, идеята да ви чуват във всички стаи, докато си приготвяте сутрешната полезна напитка, не е особено препоръчителна. Подобен проблем се разрешава много лесно с безшумен блендер, който може да запази в тайна сутрешните ви подвизи.

Вижте още: 15 функционални и модерни сокоизстисквачки


Бутилка здраве, винаги на ваше разположение

Източник

Ежедневието на мнозина е изпълнено с динамика до степен, в която времето за приготвяне на храна, била тя и здравословна, е силно ограничено. Добро решение в този случай е блендерът ви да бъде с мобилна бутилка, която да можете да вземате навсякъде със себе си. Така във всеки момент ще разчитате на ободряващото си смути.


Здраве, гарнирано с лед

Източник

Домашно приготвените фрешове и смутита може да имат и приятен, разхладителен ефект. Полезен в това отношение е всеки блендер, който има функцията за натрошаване на лед. Любителите на фрапетата също биха били доволни от подобен уред в кухнята си.


Идеалният плодов шейк

Източник

Плодовете са безспорен източник на здраве, а приготвени под формата на шейк, носят истинска наслада. Разбира се, препоръчително е плодовите шейкове да са добре хомогенизирани, за което може да ви съдейства блендер със звездообразен нож за ефективно пасиране и смесване. Остава да решите какво количество от вкусната напитка да си направите, за да има достатъчно за всички вкъщи.


Приготвяйте сами храната за вашето бебе

Източник

Кухните, където се приготвят бебешки и детски храни, може и да спестяват време, но все по-безопасен, а и здравословнен за малките деца, се оказва вариантът, при който родителите по-често готвят сами. А при наличието на необходимия за целта блендер, се получават чудесни зеленчукови и плодови пюрета, още повече, че сами избирате точно с какви продукти да ги направите.


Опитвали ли сте сирене от ядки?

Източник

Веганството, при което не се консумират никакви животински продукти, предизвиква противоречиви реакции, но така или иначе се нарежда сред водещите идеи за здравословно хранене. Решението да се следва подобна диета трябва да е обвързано със задълбочено познание на разнообразието от микро и макроелементи, съдържащи се в храните, и правилното им дозиране и комбиниране.

Знаете ли например, че изобщо не е нужно веганите да се лишават от възможността да похапват сирене? Просто трябва да си го направят от ядки. Самите вие, дори да не попадате в тази група, можете да опитате подобно кулинарно изкушение, особено ако притежавате блендер с пулс бутон за рязане на твърди частици, а рецепти се откриват лесно из виртуалното пространство.

Вижте още: Добрите кухненски помощници: електрическите роботи


Вкусна супичка, директно от блендера

Източник

Несъмнено блендерите се свързват предимно с ободряващите, студени фрешове, смутита, шейкове. При някои от тях възможностите отиват още по-далеч и могат да ви предложат вкусна, топла супичка и дори да запазят температурата ѝ. Още един приятен начин да си сервирате порция здраве.

Кухненски уред, който може да спести време и да улесни ежедневието, се посреща с отворени обятия във всеки дом. Още по-хубавото е, че при нужда от ремонт, бързо и лесно можете да достигнете до точните професионалисти, близо до вас. Достатъчно е да направите безплатна заявка, в отговор ще получите конкурентни оферти, ще можете да сравните цени и препоръки към изпълнители. Сами решавате с кого да работите и след завършване на възложената от вас задача, оставяте своя отзив в платформата.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Вътрешни и външни ремонти
Цялостен ремонт, Варна
13 извършени проекта
Бригада нов проект
Покривни услуги, София
38 извършени проекта
Ангел Ангелов
Покривни услуги, София
19 извършени проекта