Бохо стил – вдъхновение за малък балкон!

Публикувано на 13/05/2020 от Магдалена | Последна редакция на 13/05/2020 | Видяно 6 289 пъти

Бохо стилът, в последната година, определено е най-предпочитан и модерен, не само в модните среди, но и в домашния декор. Тук ще ви представя малко по-различните идеи за малки балкони, които да преобразите в съответствие с този приветлив дизайн. Той събира в себе си много цветове, пъстрота, шарени възглавнички по пода, черги и килими в ярки багри. Основни елементи са зеленината, цветята и растенията в саксия. 

Бохемското носи със себе си цветно настроение, уют и положителна енергия. Само докато четете, не ви ли се иска да си вземете любимата книга и чаша кафе, да се отпуснете върху меката възглавница и да се насладите на момента на спокойствие? Тези балкони са наслада за душата и очите! Ако си харесате идеи, но не сте сигурни, че ще се справите сами с реализирането им, регистрираните в нашия сайт интериорни специалисти могат да ви съдействат.  


Хамак за мечтатели!

Хората с много малки балкони знаят колко е важен всеки сантиметър от разполагаемата в него площ. Тук имаме идея за хамак, който ще спести от мястото и ще ви създаде още по-голям уют. До него може да разположите няколко саксии със зелени цветя и една малка масичка, на която да поставите ароматни свещи и чаша вино. До масичката за лека светлина може да се постави и абажур, а от тавана леко да се поклаща капан за сънища. Тази идея е доста икономична за бюджета и лесно можете да се сдобиете с предложените тук аксесоари от близкия магазин за домашен декор.


Интериор само с налични материали!

Омръзнало ви е да гледате на балкона си като на място за съхранение само на безполезни неща и кашони? Е, с цената на много малко усилия, той може да се превърне в кътче за почивка. Без да се налага да купувате излишни неща за декорация, можете да използвате и наличните такива. Шареното одеяло, което стои в гардероба ви, и малките възглавнички, които все не намират мястото си из вашата стая, са идеални за новото ви и любимо кътче. В допълнение, саксията с цветето от майка ви, която все ви пречи на бюрото, също би била идеално допълнение към преобразения балкон.

Прочетете още: 8 колоритни интериорни решения в бохемски стил


Таванско балконче

Едни от най-сладките и малки балкони са именно таванските. Там на високо, където гледката е божествена! Където няма нужда да се притеснявате, че някой ще ви види. За такива местенца е най-подходящо да сложите един голям барбарон или мини диванче с малки и цветни възглавнички, меки и топли одеяла и осветителен фенер, а защо не и лампички в един цвят. Цветя, в емблематични кофи и кашпи, също стоят много подходящо на такъв тип балконски пространства. Хубавото е, че при тях можете, лежейки, да се насладите на нощното небе и звездите, понеже те нямат покрив. Приказно, нали?


Градски стил с помощта на палета!

Да, палетата са най-масовото и модерно средство през последните години. Ако живеете в центъра на града, знаете колко е шумно понякога. Въпреки че ни се иска да избягаме от градската лудост, можем да си направим място, на което да можем да си отпочинем от напрегнатото ежедневие. С помощта на едно пале и няколко пухкави възглавници, можем да си създадем най-уютното място за почивка. Аранжираме с няколко кашпи с ароматни цветя и сухи клонки, обвити в парапета на балкона. Уют, чаша вино, хубава компания и любима музика, могат да създадат идеалната вечер.

Надяваме се, че сме били полезни и сме успели да ви дадем идеи. Ако имате нужда от точни съвети и компетентно мнение, можете да се обърнете към специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в сайта ни, като заявите проект, напълно безплатно, още сега. Това ще ви даде възможност да получите оферти от различни изпълнители, да ги сравните и да изберете най-добрата според предпочитанията си. 



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта