Апартамент в Сан Франциско: свежест и модерен дух

Публикувано на 29/09/2019 от Станислава Матеева | Последна редакция на 30/09/2019 | Видяно 1 235 пъти

Днес ви каним да разгледате едно пъстро, свежо и много стилно жилище в Сан Франциско. Целта на този модерен интериор е да се създаде една модерна, висококачествена и много уютна атмосфера на уединение. Основното нещо, което се цели при дизайна на този дом е да се подобрят съществуващите мебели и цялостната изтънчена естетика на пространството и да се слеят старите елементи с новите, за да се създаде топла и гостоприемна среда.

Всекидневната е реновирана с няколко нови мебелни добавки и изискани акценти, които придават цвят на интериора. Балансът на пространството също е усъвършенстван, като е променено разположението на обектите. Какви са останалите интериорни нововъведения, които жилището претърпява, за да се превърне в този елегантен рай, ви показваме тук. А за още интериорни вдъхновения, потърсете специалистите в областта на вътрешния дизайн, регистрирани в сайта ни.


Жизненост и свежест в дневната

Пространството, в което се намира всекидневната е една от най-големите стаи в дома. За да се запази тази жилищната зона прохладна и удобна, елементите са обогатени, като се постави акцент върху по-наситени и живи цветове.

  • Декоративни предмети като възглавници и произведения на изкуството, част от дръзката и красива колекция на собственика на жилището, добавят перфектната палитра към интериора.
  • Оттенъци на изгоряла охра, жълто и хладен люляк съставят изискана цветова палитра, в която основата са хладните сиви и кремави нюанси.
  • Крайният резултат е топло пространство, където цветът е едно с интериора, а интериорът е едно със същността на човека, живеещ в дома.

Вижте още: 5 грешки, които да избягвате при обзавеждането на хола и дневната


Уникална композиция

Всеки детайл е обмислен при дизайна на това прекрасно жилище в Сан Франциско.

  • Дизайнерът на дома създава хармония между живописното произведение на изкуството, намиращо се зад секцията в хола, и някои нови елементи, като вазата на холната маса и декоративните елементи в помещението.
  • Аксесоарите са избрани така, че да имитират шарките и формите в композицията.
  • Използвани са и различни текстури, за да се добавят някои по-органични, естествени аранжировки към холното пространство и да го създадат усещането за повече спокойствие.
  • Предмети като вазата от органична черупка и скулптурен възел са само част от уникалните аксесоари, които могат да бъдат намерени в пределите на дома.


Стая за забавления

Извън дневната зона се намира още едно, отделено помещение. А именно - зоната за забавления. Целта на тази стая е да се обособи кътче, идеално за гледане на телевизия и филми на голям екран, за видео игри, за лежерна наслада с любимите хора.

  • За доброто качество на звука в пространството, развлекателната стая разполага с облицовани с дърво стени. Ефектът е едновременно топъл и приканващ. 
  • Отново фокус са красивите декоративни елементи върху масата, хармониращи си с картината на стената и декоративните възглавници, хвърлени небрежно върху меката мебел. Атмосферата е семпла, но много елегантна: изчистена, но много уютна.

Вижте още: Как да превърнете изоставеното си мазе в разкошно помещение?


Лукс и чистота в кухнята

Отвъд плюшените тапицирани столове в холната зона на дома и дървените стени на зоната за забавление, е време да ви поканим в кухнята.

  • Тя е проектирана изцяло в нежния и изтънчен бял цвят.
  • Подредена с много стил, кухнята създава изцяло модерна и луксозна среда.
  • В центъра й се намира мраморен кухненски остров, около който има място за сядане на бар столове. Те са тапицирани с бяла кожа.
  • Над острова виси ореолен полилей, който добавя мека светлина в пространството.
  • Кухненските шкафове са елегантни, с изчистен дизайн и бял цвят.
  • Цветя са в основата на декорацията в това помещение. Те внасят допълнителен уют в кухнята.


Спалнята - класика и стил

Плюшени материали и земни цветове са в основата на спалнята. Стаята е проектирана така, че да поражда чувство за подреденост, но и много стил.

  • Дизайнът подчертава богатите, дървесни тонове в стаята, които съставляват обширно таблото, в което са вградени странични маси.
  • Над нощните шкафчета дизайнерът е добавил криволинейни лампи за маса, за да омекоти острите линии на обзавеждането в спалнята.
  • За допълнителна мекота към спалнята са добавени текстилни елементи. Цветен микс от декоративни възглавници завършват композицията на леглото, а тапицираният сив стол придава по-мека текстура в интериора на спалнята. Резултатът е: удобна спалня, която осигурява перфектното място за почивка за собственика на дома.

Вижте още: 5 тайни за създаване на романтична спалня според Фън Шуй


Съвременна и шикозна баня

Банята по нищо не отстъпва на великолепния интериор в целия апартамент. Тя е чудесно допълнение към всяка част от помещението.

  • Чистата и просторна баня е украсена със стилен килим, поставен в центъра на помещението. Черно-белият килим създава неповторим акцент и привлича фокуса към пода на банята.
  • Декоративни елементи намират приложение и в нея. Ефектна картина приковава вниманието на всеки. 
  • Всичко мебели са сякаш специално създадени за това помещение. Ваната, шкафът, малката табуретка - идеално пасват на целия дизайн.
  • Това е наистина минималистично пространство, предназначено да бъде мястото, където собствениците на жилището да почувстват истинско блаженство и да се насладят на божествен релакс.

Освежаването на жилището е нещо необходимо. Все пак нашият дом отразява нашата личност, а тя претърпява израстване и промяна. Затова за да е в унисон жилището ви с вашата същност, за следващата му кардинална промяна се доверете на дизайнерите, регистрирани в сайта ни. За да се свържете с тях, направете безплатна заявка за проект. До 24 часа ще имате готови оферти, които да сравните, за да изберете най-подходящата за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Д - А 11 ЕООД
Цялостен ремонт, София
21 извършени проекта
Perfect Home
ВиК Услуги, София
37 извършени проекта