KAI отвори впечатляващ шоурум в София и отбеляза своята 50 годишнина

Публикувано на 10/07/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 10/07/2023 | Видяно 2 719 пъти

KAI, водещ производител на керамични плочки, зарадва своите клиенти с новооткрит шоурум в София. Този нов и съвременен шоурум предлага уникално преживяване и възможността да се запознаете с последните тенденции в сферата на подовите и стенни керамчини плочки. 

Впечатляващият шоурум е разположен на два етажа, върху обща площ от 507 кв.м. в сградата на Capital Fort. Откриването на първият фирмен шоурум на големия производител е и подобаващ начин да се отпразнува 50 годишнината на бранда - половин век история, иновации и красота.


Новият шоурум на KAI в София

Намиращ се в сърцето на София, новият шоурум на KAI представлява истинска мека за феновете на дизайнерските проекти. С модерен и стилен интериор, той ви кани да се потопите в света на интериорния дизайн и да разгледате разнообразието от продукти, които KAI предлага. 

Първият етаж предлага зашеметяващи проекти, приканващи дизайнерите и архитектите към творческо вдъхновение, като производителя демонстрира разнообразното и, дори понякога, неочаквано приложение на керамичните плочки. Пред KAI няма ограничения и техните идеи смело излизат от запазената територия за плочките и украсяват дори спалнята и трапезарията. Проектите са презентирани по съвършен начин и чертаят нови тенденции и модерни решения, които ще създадат съвсем нов почерк на интериорния дизайн.

Вторият етаж на шоурума представя цялото богатство от красота и разнообразие на продуктовата гама на бранда. Тук посетителите могат да се потопят в света на керамичните плочки, който предлага неограничени възможности за декорация и елегантни решения. Различни размери, разнообразни повърхности, дизайни на стенни и подове се предлагат, заедно с интересни декоративни елементи и мозайки, които могат да трансформират всяко пространство в дизайнерско произведение.


Успешни колаборации

KAI се стреми да отговори на очакванията на своите клиенти за качествен и модерен дизайн, като работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Италия и Испания. Тези колаборация позволява на KAI да достигне до всеки дом със стилни и персонализирани решения.

Чрез внедряване на водещи технологии, KAI създава серии от продукти, които са предназначени да внесат елегантност, индивидуален стил и уют във всеки дом. Тези продукти са изработени с грижа и внимание към детайла, за да осигурят максимално удовлетворение на клиентите.


Развитието на KAI

Производствените мощности на KAI, двата завода  - Хан Аспарух Исперих и Хан Омуртаг Шумен, са в крак със световните тенденции и от 70-те години на миналия век произвеждат своя собствена гама от висококачествени керамични продукти. С течение на времето, благодарение на модернизацията, разширяването и увеличаването на производствения капацитет, фирмата заема заслужената позиция на пазарен лидер в България и региона.

През 2015 година, KAI става част от Mohawk Industries, Inc., най-големият производител на подови настилки в света и мултинационална група. Оттогава KAI продължава да търси нови възможности за развитие и поддържа бизнес отношения с повече от 25 страни в Европа и по целия свят. Групата има дъщерни дружества в Букурещ, Румъния (KAI Ceramics) и Солун, Гърция (KAI Greece).

В красивия шоурум е намерила място и историята на KAI. В този кът са показани първите плочки с размер 15х15, няколко от моделите, произвеждани през всичките тези 50 години, както и още много спомени. Тук е мястото да споменем, че на събитието беше представено и новото лого, което олицетворява продължението на KAI, запазвайки историята - плочка 15х15, вплетена в буквата “А”. 

"50-годишнината на KAI не само бележи важна глава в нашата история, но и е свидетелство за стремежа ни към растеж и иновации. Откриването на новия шоурум е възможност да покажем широкото продуктово портфолио на нашата компания, резултат от дългогодишната ни ангажираност към качеството и модерния дизайн", Никола Джомбини, изпълнителен директор на KAI 

KAI е бранд, който е добре познаван в керамичната индустрия и има дългогодишна ангажираност към качеството и модерния дизайн. С откриването на новия шоурум в София, KAI предоставя на своите клиенти възможността да разгледат широкото продуктово портфолио на компанията и да се вдъхновят от безкрайните възможности на керамичните плочки.

Освен възможността всеки клиент да се докосне до лукса и изяществото на продуктите, екипът на KAI осигурява персонализирано обслужване и професионални съвети за своите клиенти. В новия шоурум в София, вие ще може да се консултирате със специалистите на KAI, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите продукти за вашия проект.


KAI създава преживяне

Шоурумът на KAI в София представлява истинско преживяване, което отваря пред всеки посетител вратите към света на лукса и иновациите. Това ексклузивно място е предназначено да завладее сърцата и умовете на почитателите на дизайна, като предлага нещо повече от фирмен магазин. Тук всеки получава уникално изживяване, което показва изисканата изработка на KAI, напредналите технологии и безкомпромисното внимание към качеството. 

С посещението си в шоурума на KAI в София, вие ще бъдете въвлечени в интригуваща обстановка, която ще ви вдъхнови и впечатли. От изисканите детайли до изключителните продукти, всичко в шоурума е създадено с една цел - да разкрие пред вас един нов свят от интериорни решения.

Не пропускайте възможността да се потопите в света на KAI, където красотата и функционалността се сливат в едно.

KAI Gallery

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
104 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта

Нов проект