KAI отвори впечатляващ шоурум в София и отбеляза своята 50 годишнина

Публикувано на 10/07/2023 от Люси Любомирова | Последна редакция на 10/07/2023 | Видяно 3 008 пъти

KAI, водещ производител на керамични плочки, зарадва своите клиенти с новооткрит шоурум в София. Този нов и съвременен шоурум предлага уникално преживяване и възможността да се запознаете с последните тенденции в сферата на подовите и стенни керамчини плочки. 

Впечатляващият шоурум е разположен на два етажа, върху обща площ от 507 кв.м. в сградата на Capital Fort. Откриването на първият фирмен шоурум на големия производител е и подобаващ начин да се отпразнува 50 годишнината на бранда - половин век история, иновации и красота.


Новият шоурум на KAI в София

Намиращ се в сърцето на София, новият шоурум на KAI представлява истинска мека за феновете на дизайнерските проекти. С модерен и стилен интериор, той ви кани да се потопите в света на интериорния дизайн и да разгледате разнообразието от продукти, които KAI предлага. 

Първият етаж предлага зашеметяващи проекти, приканващи дизайнерите и архитектите към творческо вдъхновение, като производителя демонстрира разнообразното и, дори понякога, неочаквано приложение на керамичните плочки. Пред KAI няма ограничения и техните идеи смело излизат от запазената територия за плочките и украсяват дори спалнята и трапезарията. Проектите са презентирани по съвършен начин и чертаят нови тенденции и модерни решения, които ще създадат съвсем нов почерк на интериорния дизайн.

Вторият етаж на шоурума представя цялото богатство от красота и разнообразие на продуктовата гама на бранда. Тук посетителите могат да се потопят в света на керамичните плочки, който предлага неограничени възможности за декорация и елегантни решения. Различни размери, разнообразни повърхности, дизайни на стенни и подове се предлагат, заедно с интересни декоративни елементи и мозайки, които могат да трансформират всяко пространство в дизайнерско произведение.


Успешни колаборации

KAI се стреми да отговори на очакванията на своите клиенти за качествен и модерен дизайн, като работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Италия и Испания. Тези колаборация позволява на KAI да достигне до всеки дом със стилни и персонализирани решения.

Чрез внедряване на водещи технологии, KAI създава серии от продукти, които са предназначени да внесат елегантност, индивидуален стил и уют във всеки дом. Тези продукти са изработени с грижа и внимание към детайла, за да осигурят максимално удовлетворение на клиентите.


Развитието на KAI

Производствените мощности на KAI, двата завода  - Хан Аспарух Исперих и Хан Омуртаг Шумен, са в крак със световните тенденции и от 70-те години на миналия век произвеждат своя собствена гама от висококачествени керамични продукти. С течение на времето, благодарение на модернизацията, разширяването и увеличаването на производствения капацитет, фирмата заема заслужената позиция на пазарен лидер в България и региона.

През 2015 година, KAI става част от Mohawk Industries, Inc., най-големият производител на подови настилки в света и мултинационална група. Оттогава KAI продължава да търси нови възможности за развитие и поддържа бизнес отношения с повече от 25 страни в Европа и по целия свят. Групата има дъщерни дружества в Букурещ, Румъния (KAI Ceramics) и Солун, Гърция (KAI Greece).

В красивия шоурум е намерила място и историята на KAI. В този кът са показани първите плочки с размер 15х15, няколко от моделите, произвеждани през всичките тези 50 години, както и още много спомени. Тук е мястото да споменем, че на събитието беше представено и новото лого, което олицетворява продължението на KAI, запазвайки историята - плочка 15х15, вплетена в буквата “А”. 

"50-годишнината на KAI не само бележи важна глава в нашата история, но и е свидетелство за стремежа ни към растеж и иновации. Откриването на новия шоурум е възможност да покажем широкото продуктово портфолио на нашата компания, резултат от дългогодишната ни ангажираност към качеството и модерния дизайн", Никола Джомбини, изпълнителен директор на KAI 

KAI е бранд, който е добре познаван в керамичната индустрия и има дългогодишна ангажираност към качеството и модерния дизайн. С откриването на новия шоурум в София, KAI предоставя на своите клиенти възможността да разгледат широкото продуктово портфолио на компанията и да се вдъхновят от безкрайните възможности на керамичните плочки.

Освен възможността всеки клиент да се докосне до лукса и изяществото на продуктите, екипът на KAI осигурява персонализирано обслужване и професионални съвети за своите клиенти. В новия шоурум в София, вие ще може да се консултирате със специалистите на KAI, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите продукти за вашия проект.


KAI създава преживяне

Шоурумът на KAI в София представлява истинско преживяване, което отваря пред всеки посетител вратите към света на лукса и иновациите. Това ексклузивно място е предназначено да завладее сърцата и умовете на почитателите на дизайна, като предлага нещо повече от фирмен магазин. Тук всеки получава уникално изживяване, което показва изисканата изработка на KAI, напредналите технологии и безкомпромисното внимание към качеството. 

С посещението си в шоурума на KAI в София, вие ще бъдете въвлечени в интригуваща обстановка, която ще ви вдъхнови и впечатли. От изисканите детайли до изключителните продукти, всичко в шоурума е създадено с една цел - да разкрие пред вас един нов свят от интериорни решения.

Не пропускайте възможността да се потопите в света на KAI, където красотата и функционалността се сливат в едно.

KAI Gallery

1 / 12
2 / 12
3 / 12
4 / 12
5 / 12
6 / 12
7 / 12
8 / 12
9 / 12
10 / 12
11 / 12
12 / 12

 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
106 извършени проекта
Стоил Димитров
Покривни услуги, София
12 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта

Нов проект