Новият шоурум на KAI в София

Последна редакция на 10/05/2024 от Люси Любомирова

Намиращ се в сърцето на София, новият шоурум на KAI представлява истинска мека за феновете на дизайнерските проекти. С модерен и стилен интериор, той ви кани да се потопите в света на интериорния дизайн и да разгледате разнообразието от продукти, които KAI предлага. 

Първият етаж предлага зашеметяващи проекти, приканващи дизайнерите и архитектите към творческо вдъхновение, като производителя демонстрира разнообразното и, дори понякога, неочаквано приложение на керамичните плочки. Пред KAI няма ограничения и техните идеи смело излизат от запазената територия за плочките и украсяват дори спалнята и трапезарията. Проектите са презентирани по съвършен начин и чертаят нови тенденции и модерни решения, които ще създадат съвсем нов почерк на интериорния дизайн.

Вторият етаж на шоурума представя цялото богатство от красота и разнообразие на продуктовата гама на бранда. Тук посетителите могат да се потопят в света на керамичните плочки, който предлага неограничени възможности за декорация и елегантни решения. Различни размери, разнообразни повърхности, дизайни на стенни и подове се предлагат, заедно с интересни декоративни елементи и мозайки, които могат да трансформират всяко пространство в дизайнерско произведение.

Свързано:

KAI отвори впечатляващ шоурум в София и отбеляза своята 50 годишнина