Развитието на KAI

Последна редакция на 10/05/2024 от Люси Любомирова

Производствените мощности на KAI, двата завода  - Хан Аспарух Исперих и Хан Омуртаг Шумен, са в крак със световните тенденции и от 70-те години на миналия век произвеждат своя собствена гама от висококачествени керамични продукти. С течение на времето, благодарение на модернизацията, разширяването и увеличаването на производствения капацитет, фирмата заема заслужената позиция на пазарен лидер в България и региона.

През 2015 година, KAI става част от Mohawk Industries, Inc., най-големият производител на подови настилки в света и мултинационална група. Оттогава KAI продължава да търси нови възможности за развитие и поддържа бизнес отношения с повече от 25 страни в Европа и по целия свят. Групата има дъщерни дружества в Букурещ, Румъния (KAI Ceramics) и Солун, Гърция (KAI Greece).

В красивия шоурум е намерила място и историята на KAI. В този кът са показани първите плочки с размер 15х15, няколко от моделите, произвеждани през всичките тези 50 години, както и още много спомени. Тук е мястото да споменем, че на събитието беше представено и новото лого, което олицетворява продължението на KAI, запазвайки историята - плочка 15х15, вплетена в буквата “А”. 

"50-годишнината на KAI не само бележи важна глава в нашата история, но и е свидетелство за стремежа ни към растеж и иновации. Откриването на новия шоурум е възможност да покажем широкото продуктово портфолио на нашата компания, резултат от дългогодишната ни ангажираност към качеството и модерния дизайн", Никола Джомбини, изпълнителен директор на KAI 

KAI е бранд, който е добре познаван в керамичната индустрия и има дългогодишна ангажираност към качеството и модерния дизайн. С откриването на новия шоурум в София, KAI предоставя на своите клиенти възможността да разгледат широкото продуктово портфолио на компанията и да се вдъхновят от безкрайните възможности на керамичните плочки.

Освен възможността всеки клиент да се докосне до лукса и изяществото на продуктите, екипът на KAI осигурява персонализирано обслужване и професионални съвети за своите клиенти. В новия шоурум в София, вие ще може да се консултирате със специалистите на KAI, които ще ви помогнат да изберете най-подходящите продукти за вашия проект.

Свързано:

KAI отвори впечатляващ шоурум в София и отбеляза своята 50 годишнина