Хитри идеи за организация на дрехи и вещи

Публикувано на 28/06/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 28/06/2017 | Видяно 18 748 пъти

Понякога и два гардероба не стигат, за да въведем в ред всичките си вещи, особено ако имаме и деца у дома. А при смяна на сезоните, лудницата е още по-голяма. Днес обаче ще ви покажем няколко хитри идеи, с които лесно ще се справите с хаоса, а дрехите ви ще са съхранени по най-добрия възможен начин. А при необходимост от лесно и бързо почистване у дома, без усилия, свържете се с професионалисти, които да свършат мръсната работа вместо вас!


Комфортни калъфи за дрехи

Източник

Когато се сменят сезоните и се налага да приберем част от дрехите си, е необходимо не просто да ги сгънем, а да намерим начин да ги предпазим за няколко месеца напред. Меките калъфи с цип са идеални за тази цел. Те не заемат много място, а побират доста вещи наведнъж, защото са разтегливи и обемни. В тях дрехите ви ще останат подредени и предпазени от външни влияния, а освен това, прибрани по този начин, те стават лесни за пренасяне.


Кутиите идват на помощ при подредба на детски играчки и вещи

Източник

Най-лесният начин да сортирате и приберете детските играчки е с помощта на кутии за съхранение. Дори да разполагате с етажерки и шкафове, веднъж поместени в практична преносима кутия, те ще добият много по-организиран вид и така няма да събират прах върху рафта. За още по-лесно, купете цветни стикери и ги надпишете. Те идват на помощ не само в детската стая, но и в кухнята, например - поставете в тях съдовете и приборите, които ползвате рядко. Или пък ги използвайте, за да приберете на сигурно място чупливи сувенири и други подобни предмети.

Виж още: Създайте перфектна организация в хладилника с тези изпитани трикове


Модулен органайзер за чекмедже

Източник

Модулният органайзер за чекмеджета идва на помощ за практична подредба на малки вещи, като например бельо, чорапи, вратовръзки. Полезно е дори за чекмеджето в детската стая - с него лесно можете да сортирате моливи, линийки, острилки и други подобни материали. Можете да го сглобите самостоятелно и сами да определите колко разделения са ви необходими, което е изключително практично.


Мек органайзер за оползотворяване на пространство

Източник

Ако ви е необходимо да спестите още повече пространство, изберете този мек органайзер за подредба на малки вещи и дрехи. Той е изключително подходящ и за предпазване на бижута и стъклени предмети от издраскване. Гъвкавостта му го прави изключително функционален и лесен за употреба, защото можете да го поберете в малки чекмеджета и шкафове, като просто леко го притиснете.

Виж още: Кои са най-подходящите видове подови настилки за кухня? (Първа част)


Вертикален органайзер за закачане

Източник

С един мек и лесно преносим вертикален органайзер подредбата на кърпите в банята, на играчки в стаята на децата или на предмети в килера се превръща в детска игра. Използвайте го и за оползотворяване на пространството за закачалки в гардероба - там най-лесно можете да го закачите и да се възползвате от възможността да имате още няколко допълнителни рафта за дрехи. И не забравяйте, че при необходимост от помощ за почистването у дома, има на кого да разчитате! Изпратете безплатна заявка и ще получите най-добрите оферти от подбрани фирми. Разгледайте ги и преценете коя отговаря на вашите очаквания.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
BI-EM stroi
Сухо строителство, Божурище
33 извършени проекта
Гошко Покриви VIP
Покривни услуги, София
20 извършени проекта
"Уест Билд" ЕООД
Цялостен ремонт, София
23 извършени проекта
ТИВИЕС-интериорни решения ООД
Мебели и обзавеждане, София
52 извършени проекта
Майстор Николов
Боядисване и декорация, София
83 извършени проекта