Внесете цветно очарование в дневната

Публикувано на 14/08/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 22/03/2019 | Видяно 1 809 пъти

Цветовете нахлуват с пълна сила в дневната, за да ви очароват, развълнуват и развеселят. Те са тук, за да изпълнят интериора с индивидуалност и чар, а с малко дизайнерски нюх, можете да ги претворите в една великолепна стая - такава, за каквато винаги сте си мечтали. Вижте разнообразието от идеи, които сме подбрали за вас, и започнете да чертаете своя собствен проект. Вдъхновението блика от всяко ъгълче на помещенията, които предстои да видите. Стимулирайте въображението си, за да създадете жилище, в което вие и семейството ви ще се чувствате наистина у дома. А за реализирането на креативните си планове, можете смело да се доверите на препоръчаните интериорни специалисти, регистрирани в нашия сайт. 


Пролетен драматизъм с участието на свежи оригинални идеи

В тази дневна удобно се е настанил пролетен дух в разнообразие от цветове и щипка драматизъм. Плътният черен фон умело създава контраст и разнообразие в иначе така нежния интериорен стил тук. Пъстри птици са стъпили по клоните на въображаеми дървета, обградени от цветни листа и палмови клонки. Красивият многоспектърен щрих може да бъде открит и по шарените възглавнички върху комфортния бял диван, където сред флорални десени се откроява един чудат черен бухал. Цикламеното килимче и красивият комплимент от сините чашки за кафе чудесно се вписват в картината, а богатият букет върху старинното сандъче отдясно я прави завършена и хармонична.


Бохемия влиза в дневната и я преобразява

Добре дошли в тази великолепна светла дневна, бликаща от свежест, претворена във фолклорни мотиви и бохемски декоративни елементи. Основен събирателен пункт е всичко, случващо се около красивата традиционна масичка в характерни за бохемския стил цветове и елементи. Чергата точно под нея е там, за да внесе не просто топлина и цвят, но и да направи закачлив комплимент към пъстрите възглавнички, настанени върху големия бял диван. Контраст на тях са другите две пухкаво бели възглавнички върху фотьойлите отдясно. За завършек са сложени две малки масички от двете страни на дивана, върху една от които виждаме синя лампа с бял абажур, а върху другата - малка скулптура в сиво. Картините и висящите лампи са необходимите акценти на фона на белите стени.

Виж още: Цветни стаи и свежи идеи в един необичаен дом


60-те властват в синьо великолепие в дневната

Съчетанието от правилните цветове определено може да отведе дневната ви на следващо ниво. В тази стая можем да видим дързък дизайнерски подход, с помощта на който иначе леко тъмният и драматичен оттенък от дълбините на океана е добил свеж и завършен вид. Пръските жълти въздишки и пурпурни елементи с кадифена мекота преобразяват усещането, а цялостната комбинация от тонове и материи създават усещане сякаш сме се върнали в старите ленти от 60-те. Коженият фотьойл е там, за да насити тази картинка, а океанската гледка върху картината на стената е перфектният завършващ щрих.

Вижте още: Цветовете в нашия дом за сезон 2019 г.


Лек и нежен интериор с пролетен полъх в цветни акценти

Дизайнерите подбират разнообразие от специфични елементи за тази красива дневна, комбинирала в себе си няколко основни стила:

  • Модерен, идващ с леките цветове и естествени материи като камък, памук и дърво;
  • Градски - побран в изчистените монохромни дамаски и креативни акценти по стената под формата на разнообразни картини, разположени асиметрично в рамки в бяло и черно;
  • Доза Скандинавия с геометричните форми и изчистени светли тонове в основите на интериора.

Ако желаете и вие да преобразите интериора в дневната или дори в целия си дом, комбинирайки различни стилове, любимите си цветове и елементи - потърсете специалист сред множеството препоръчани дизайнери в MaistroPlus. Изпратете своя проект, напълно безплатно, и го превърнете в реалност лесно и бързо. Разгледайте разнообразие от оферти и изберете най-добрата сред тях, а след това оставете оценка за избрания от вас кандидат в сайта ни.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

"Ванива Строй" ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
49 извършени проекта
Райко
Ремонт на баня, София
8 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
14 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта
Веселин Димитров
Цялостен ремонт, София
32 извършени проекта