Цветни стаи и свежи идеи в един необичаен дом

Публикувано на 26/07/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 14/06/2018 | Видяно 3 019 пъти

Време е да ви потопим в една алтернативна реалност, в която най-съкровените детски мечти се сбъдват по един необичайно сладък и впечатляващ начин, който ни кара едновременно да се усмихнем, но и да се изумим. В това жилище основната цел е постигането на "щастливо място", в което всеки ден поводите за усмивка ни заобикалят навсякъде, дори без да имаме конкретна причина. За изпълнението на подобна или друга интериорна идея потърсете помощ от професионалистите, регистрирани при нас. С тях ще можете лесно да превърнете всяка своя мечта за вашия дом в реалност! Потопете се напълно, заредете се с доза позитивизъм и с множество интересни идеи и действайте още днес!


Дневната, озарена от дневна светлина и бонбонени нюанси

Още с влизането в това жилище се натъкваме на невероятно просторната дневна с няколко различни кътчета в нея. Създадена е по начин, по който всеки може да избере да прави нещо различно вътре, но и едновременно с това да споделя времето си със своите близки. Да се спрем за момент на това нежно лилаво великолепие с красив контраст от син фотьойл и зелено диванче, обгърнати от естествена дневна светлина. Кой не би пожелал да поседне и да почете книга тук, или пък да хапне любимата си закуска на масата край прозореца? Всички детайли се съчетават чудесно, създавайки този красив краен резултат.


Да получиш вдъхновение от дъгата

Следващото ъгълче в дневната определено е вдъхновено от богатата гама шарени цветове на дъгата, които нежно се преливат един в друг, създавайки едно вдъхновяващо съвършенство. Стената, секцията, свежият зелен елемент, идващ от саксийните растения, контрастът, създаден с черния телевизор... И всички други детайли, които се виждат от съседните ъгли. Цялата тази еуфорична комбинация зарежда въображението с богата гама от идеи, без да действа натоварващо за очите, защото няма никакви масивни мебели и претрупани предмети, всичко е максимално опростено и въпреки това вълшебно.

Виж още: Разкошни тавани за артистични дневни 


Трапезария и кухня, обединени с дневната

Много пъти сме ви говорили за това колко полезно, и в същото време актуално, е обединението на кухнята, дневната и трапезарията в едно помещение. Така е и тук, те са едновременно обединени, но и разделени по свой начин, защото всяка от тях, макар и в сходни цветове и стил с останалите, притежава свой специфичен чар, който я отличава. Трапезарията е с изглед право към хола и се състои от маса в нежно розово, заобиколена от симпатични столчета и декорирана с букет от свежи рози. Кухнята впечатлява отново с колоритност и забавна атмоссфера, за която допринасят, освен цветовете, и забавните гумени играчки, подредени върху шкафа.


Нежна и успокояваща атмосфера в красивото спално помещение

Спалнята е едновременно различна, но и много близка до дизайна в останалите стаи. Нежно подбраните преливащи цветове, семпла декорация и приглушено осветление помагат за отпускане на сетивата и потъване в блажено спокойствие, именно каквото ни е необходимо и очакваме да получим от една спалня. Ако и вие мечтаете да обзаведете дома си изцяло по ваш вкус - потърсете специалисти по интериорен дизайн, които да ви помогнат с куп професионални идеи и съвети. Заявете проект още днес и много скоро ще получите оферти от подбрани компании - разгледайте ги и изберете онази, която отговаря напълно на всяко от изискванията ви. 

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Станимир Василев
Боядисване и декорация, София
11 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Бисер Иванов
Цялостен ремонт, София
35 извършени проекта
Атанас Иванов
Цялостен ремонт, София
27 извършени проекта
ИРИС БИЛД ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
Покривни услуги, София
33 извършени проекта