Иновативни кафе машини с уникални функции и впечатляващ дизайн

Публикувано на 30/10/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 5 193 пъти

Ще ви въведем в ароматния свят на истинския кафе вкус с няколко изключителни, новаторски и практични машини, които ще ви впечатлят с красивия си дизайн и комфортни функции. Те могат да се превърнат в ценен кухненски помощник, любими както на семейството, така и на очаквани и неочаквани гости. А ако имате нужда от промяна във вашето кухненско помещение, не забравяйте да потърсите подходящ професионалист, който да извърши всяка ремонтна дейност по най-добрия възможен начин.


Събуди се с кафе още със самото ставане от леглото

Часовник, аларма и кафе машина в едно? О, да, дайте тази джаджа насам! Не само, че ще ви събужда всяка сутрин точно навреме, но тя дори ще ви приготви кафето във времето, в което сте нагласили алармата, за да се насладите на ароматно еспресо, още с отварянето на очите. Необходимо е само да заредите от предната вечер необходимите продукти - и готово! В мини-чекмеджето се поставят кафето и захарта, а млякото се налива в специално шишенце. Машината работи посредством неръждаеми стоманени лагери, нагряващи водата на индукционен принцип. Е, време е да улесним живота си и да го изпълним с комфорт и великолепен аромат!

Виж още: 10 удивителни кухненски изобретения от ново поколение


Модерна и екологична технология с енергия от слънцето

Вече започнахме да свикваме с непрекъснатите новопоявяващи се соларни джаджи за дома и градината, но, нека си признаем - не сме очаквали, че ще изникне и кафе машина, работеща на този принцип. А ето я и нея- елегантна и екологична, с удобен LCD дисплей, на който проследяваме нивото на водата, наличната слънчева енергия спрямо климатичните условия в момента, както и времето за приготвяне на кафе.


Футуристична и практична машина от ново поколение

Представяме ви главния герой в днешното футуристично шоу - чашата кафе! "Caffe Inn" е машина, която наистина изглежда като малка сцена, изумяваща с уникалния си модерен дизайн и светлинни ефекти. Освен това, всяка нейна функция е изобретена по начин, който позволява лесно и бързо приготвяне на любимата сутрешна напитка. Работи със система с капсули и се предлага в интересна гама от актуални цветове, за да може всеки да открие онази, която най-добре ще пасне на домашния интериор.

Виж още: 10 Hi-Tech кухненски джаджи и уреди, които ще ви изстрелят в бъдещето


Абсолютен професионализъм в приготвянето на еспресо

Ергономичен дизайн, LED светлини, стъклен панел, сензорни бутони и директен видео и аудио онлайн мониторинг! Rancilio Classe 11 USB Xcelsius е голяма, изключително функционална и високо технологична машина, която пренася приготвянето на чаша еспресо на съвсем различно ниво. Тя позволява подготовката му по абсолютно индивидуализирана система, с контрол над количеството, аромата, интензивността и топлината. Добавете си пухкава млечна пяна, ако желаете, и се насладете на истинския професионален подход и невероятни качества, които Rancilio Classe притежава.


Хай тек управление със смарт приложение

"Arist" е проектирана от специалисти в Калифорния, като цялата й изработка е фокусирана около възможността да бъде използвана и настройвана изцяло посредством смарт приложение на мобилното ви устройство. Тя предлага невероятно голям брой от разнообразни напитки, които бихте могли да приготвите, и има специализирана система за смилане и сваряване на всеки тип кафени зърна по индивидуален начин, в зависимост от вида, аромата и техния интензитет.

Виж още: Нови технологии за здравословно и лесно готвене


Преносима кафе машина - символ на удобството

Тази впечатляваща джаджа ще ни осигури гореща чаша кафе, независимо къде се намираме в момента. Необходимо е само да я носим в себе си, а тя ще използва въглероден диоксид, вместо електричество, за да затопли водата за напитката. Пълнителят побира доза за 8 кафета, за това е необходимо единствено да долеем вода, когато видим, че свършва.

Зарадвайте кухнята си с някое от тези модерни устройства, а при необходимост от ремонт, потърсете специалистите, които да ви помогнат във всеки етап до постигането на мечтаната кухня. Заявете безплатно проект ще получите оферти от професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Научете повече за дейностите им, разгледайте клиентските им оценки и преценете сами на кого да се доверите!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Георги Димитров
Цялостен ремонт, София
12 извършени проекта
Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Костадин Димитров
Покривни услуги, София
21 извършени проекта
Алекс Алексиев
ВиК Услуги, Банкя
12 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта