Нов модел хладилници запазват храната свежа по-дълго време

Публикувано на 08/09/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 24/04/2018 | Видяно 2 506 пъти

Допълнителните дясно и ляво отделение на хладилниците запазват храната свежа по-дълго време и подобряват организацията на работа. Дясното отделение е достъпно от външната страна посредством бутон. Така не се хаби енергия както при пълно отваряне на вратата. За лявото отделение е предвидена дръжка в долната част на вратата му, откъдето може да се слага и вади бързо и лесно най-необходимото от хранителните запаси. Всичко това редуцира загубата на студен въздух с близо 47 %.


Хладилниците работят с нов инверторен линеен компресор

Източник

Представените кухненски уреди работят с нов модел инверторен линеен комресор, при който се намалява вътрешното триене. Това означава, че хладилниците са с около 32 % повече енергийно ефективни и с 25 % по-безшумни.


Нов модел хладилници запазват храната свежа по-дълго време

Нови модели хладилници, чиято цел е да запазват храната свежа по-дълго време, бяха представени по време на изложението за електроника и техника IFA, 2015. Те разполагат с редица нововъведения, сред които допълнители отделения, както и технологии, които спестяват потребление на енергия с над 25 %. Очаква се новаторските уреди да бъдат приети радушно най-вече от потребителите с повишено еко-съзнание.


Умна система за диагностициране

Част от новите хладилници разполагат с умна система за диагностициране. При евентуално появил се проблем, тя може да открие какъв е той или да осигури директна връзка с call-център, откъдето да съдействат за разрешаването му. В случай че се касае за по-сериозна повреда, си остава вариантът да се извика професионален техник на място.


Тагове:

По света

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
9 извършени проекта
Венелин Кънчов
Цялостен ремонт, София
15 извършени проекта
TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
Кръстю Георгиев
Каменоделски услуги, София
10 извършени проекта
Иво Карагеоргиев
Електроуслуги, София
9 извършени проекта
Златин Господинов
ВиК Услуги, София
13 извършени проекта