Най-добрите помощници в кухнята

Публикувано на 15/03/2017 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 02/11/2018 | Видяно 14 189 пъти

Модерното ежедневие е така забързано, натоварено и уморително, че понякога се налага да правим компромиси с важни неща, като храната, която приготвяме за себе си и семейството си. Позволете ни обаче да ви представим няколко кухненски уреда, които неминуемо ще променят това! Те са уникални, мултифункционални и идват на помощ и на най-заетите домакини. Време е да направите инвестиция в здравето, която ще се възвърне многократно за кратък период от време. Запретнете ръкави и започнете да черпите идеи за вкусни здравословни ястия, а ако имате нужда и от помощ за ремонт в кухнята - потърсете доверени специалисти, които да изпълнят желанията ви по най-добрия възможен начин!


Грил 3 в 1

Източник

Много от нас притежватат или са чували за електрически грилове и гофретници, но сме ги захвърлили в дъното на някой шкаф и въобще не ги използваме. Време е да вдъхнете нов живот в машинката, защото тя може да ви бъде безкрайно полезна, особено ако е от типа "грил, гофретник и сандвич-преса в едно". С подобен уред ще приготвяте не само гофрети и сандвичи! Във формичките можете да излеете смес за омлети, палачинки, бъркани яйца, бихте могли да запичате хляб, да гриловате месо, зеленчуци, дори плодове! Възползвайте се от тези възможности и се впуснете в една вкусна кулинарна авантюра в собствената си кухня още днес!


Мултифункционален електрически готвач

Източник

Уредите от ново поколение, създадени да приготвят сами голямо разнообразие от ястия, идват на помощ на онези от вас, които имат желание да сервират вкусна домашна храна, но често нямат време да приготвят такава. С тяхна помощ можете да приготвяте всякакви манджи, сладкиши, ястия, които обикновено приготвяте на тиган, да варите и задушавате - и всичко това, без въобще да се налага да "висите над котлона". В мултикуукърите има вграден таймер, притежават между 5-7 функции за готвене, имат опция за поддържане на храната топла и свежа, изградени са с незалепващо покритие, което прави дори почистването лесно като детска игра. Това е инвестиция, която ви спестява не само пари, но и време, а това е безценно за всяка съвременна домакиня. 

Виж още: 7 невероятни трика за лесно почистване на различните повърхности у дома 


Най-добрият помощник на пекарите

Източник

Какво ще кажете за миксер, който си седи на шкафа в кухнята и самичък разбива белтъците на сняг, докато вие вършите нещо друго? Или прави яйцата, маслото и захарта на крем, или дори меси сам тестото за хляба? С огромната си купа за смесване и бързи обороти, той може да приготви промишлено количество сладкарски произведения за отрицателно време, без да се налага уморително да висите над него и да го държите. Ако сте любители на сладкарството и пекарството, то подобен уред ще промени живота ви, донасяйки със себе си комфорт и повече свободно време, без да се налага да правите компромис с вкуса и качеството на готовите печива!


Пълно роботизиране на домакинските дейности

Източник

Кухненският робот неслучайно носи подобно название. Той може да кълца, мели, разбива, накъсва, нарязва, блендира, пасира, рендосва, да изцежда плодове, да меси тесто... Това е едно от най-гениалните кухненски изобретения на новото време, които безпогрешно се справят с хиляди пипкави готварски дейности и се явяват помощ във всяка спешна ситуация. Кухненският робот е една от най-сигурните инвестиции, които можете да направите. Немалко хора обаче получават такъв като подарък, а после го захвърлят в някой шкаф и забравят за него. Ние предлагаме да държите основата на удобно място, например до микровълновата или върху някой кухненски плот, а останалите компоненти прибирайте в шкафовете за съдове. Създайте си навика да го използвате и постепенно ще осъзнаете какво облекчение носи той!


Почерпете идеи за здравословна храна!

Веднъж сдобили се с някое от тези невероятни кухненски изобретения, използвайте интернет, за да черпите идеи за приготвянето на бърза, лесна, здравословна и много вкусна храна. Ето няколко инстантни идеи от нас - плодови и зеленчукови смутита, богати крем-супи, настъргани салати, хумус и други пасти и разядки. Имате всички необходими средства - необходимо е само въображение! А при нужда от ремонт - не забравяйте, че има специалисти, които са на ваше разположение. С един клил можете да пуснете безплатна заявка, а след това да изберете най-добрата сред представените предложения!

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Energy Solutions
Отопление и климатизация, София
24 извършени проекта
Луксозни ремонти VIP
Боядисване и декорация, София
8 извършени проекта
Georgi Georgiev
Цялостен ремонт, София
25 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта
ИВАН НИСТОРОВ
Боядисване и декорация, София
42 извършени проекта