Магнитите идват на помощ за един по-подреден дом

Публикувано на 01/08/2018 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 12/06/2018 | Видяно 5 279 пъти

Заповядайте за капка вдъхновение, с което ще можете по един свежарски и комфортен начин да въведете ред сред дребните вещи за постигането на един по-подреден дом! Магнитите идват на помощ тук и ще ви зарадват с невероятната практичност, която притежават и множеството начини, по които можете да ги приложите навсякъде из жилището си. А ако имате нужда и от малко професионално побутване за по-бързо и лесно почистване на апартамента или къщата ви - потърсете специалист, който да ви окаже необходимата помощ и да си осигурите чистота и блясък за нула време. 


Магнитни помощници в кухнята

Как да въведете магнитите в кухнята си? Ето няколко чудесни идеи! Отляво - трябва ви голямо продълговато парче магнит, а ако не можете да намерите такова - купете си магнитна лента и я залепете върху стелаж или дъска на подходящо място в кухнята. Сега вече можете на достъпно място да съхранявате всичките си ножици и ножове. Дясната снимка представя една добре позната идея за подредба на подправки с помощта на магнити. Тук отново идват на помощ магнитните ленти за изрязване или еднократните магнитни стикери. Залепете ги върху капачетата на малки бурканчета с подправки и ги съхранявайте директно върху хладилника. Добра идея е и да сложите надписи за различните подправки, за да се ориентирате лесно и бързо.


Дребните лични вещи, които винаги успявате да изгубите

Познато, нали? И в най-подреденият дом се среща все същият проблем - малките фибички, ножички, нокторезачки, които все изчезват, незнайно къде... Вече не е нужно да преживявате това отново и отново - всички знаем колко е досадно. Монтирайте малки парчета магнит в шкафа в банята и ги облечете с красиво цветно фолио - така ще се радвате на ефектен, но и практичен резултат. А ако сметнете за добре - можете да монтирате магнит в някое от чекмеджетата в спалнята или директно на тоалетката, където да ги подредите, за да са наблизо внаги, когато ви потрябват.

Виж още: Как да изчистите целия си дом за час?


Интересен метод за организация в детската

Детската стая често е едно от най-разхвърляните помещения, независимо колко се стараете да имате перфектно подреден дом. Много трудни за подредба и организация са най-дребните предмети и играчки, като детски колички например. Ако имате много от тях у дома - направете магнитни стелажи, на които да ги подредите. А ако детето ви е вече голямо, можете да монтирате магитна дъска над бюрото му и да съхранявате върху нея пособия като кламери, острилки, метални химикалки и т.н. Подобна дъска може да служи и за подредба на снимки или бележки с помощта на красиви малки магнитчета.


Въведете в ред и работилницата

Ако имате шкаф, мазе или гаражно помещение, което служи като работилница и в което цари хаос от инструменти - време е да коригирате и тази грешка. Подобно на идеята за стелаж за колички в детската стая - и тук можете да използвате стелаж, върху който да подреждате инструментите си или да монтирате магнит в шкаф, с помощта на който да намирате дребните елементи винаги бързо и лесно. А ако имате нужда от професионана помощ за подреден дом с изкусен дизайн - доверете са на интериорните специалисти. Пуснете заявка за изпълнение на проект, за да изберете най-подходящия екип за вас.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Емил Димитров
Цялостен ремонт, София
5 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта