Weber България организира уникално майсторско парти в Бургас

Публикувано на 04/10/2018 от Реклама | Последна редакция на 04/10/2018 | Видяно 2 347 пъти

Weber България събра домашни майстори в магазин МASTERHAUS в гр. Бургас на първото по рода си masterHAUS парти с Weber. По време на събитието експертите на компанията показаха на гостите, че ремонтът не е хаос, когато има ясен план за действие и добра подготовка.

Над 300 човека посетиха специалните четири зони на събитието – за мъжете, за дамите, за новодомци и за деца. Всеки член на семейството намери полезна информация и отговори на своите въпроси. Специалният гост на събитието Влади Караджов се включи в многобройните демонстрации, проведени от екипа на Weber България. Те разкриха най-важните моменти в процеса на лепене на плочки, как се почистват стъклотекстилни тапети, изцапани с кафе и кетчуп, какво е саморазливна подова замазка и много други тайни от майсторския занаят. Основен акцент бе проведения уъркшоп, който научи новодомците как да направят съседите си най-добри приятели.


Ваучери за покупка на продукти с марката Weber

Най-интересният момент бяха състезанията, организирани, за да покажат майсторството на мъжете и жените. В последното от тях жените доказаха, че са по-сръчния пол и спечелиха специални награди – ваучери за покупка на продукти с марката Weber в магазин MASTERHAUS.


„За нас от Weber България това не е просто парти..."

За нас от Weber България това не е просто парти, а възможност да срещнем крайните си клиенти с експертите ни директно на мястото, където се намират нашите продукти. По този начин домашните майстори имат възможност да получат отговор на всички важни за тях въпроси и да потърсят съвет, и консултация в неформална обстановка. Забавлението и музиката правят изживяването невероятно, както за нашия екип, ката и за посетителите на събитието“, каза Снежана Семова, управител на Weber България.

Организирането на подобен тип събития в нашия магазин е изключително важно, защото вярваме, че няма нищо по-добро от информираните клиенти, които избират правилните решения. За нас Weber са отправна точка за всеки производител и критерий за качество“, сподели Анита Бошнакова, ръководител отдел „Маркетинг и реклама“ на магазини MASTERHAUS.


За Weber България

Weber е част от групата Saint-Gobain. Направление Weber оперира на българския пазар от 2001 г. с производство на иновативни и лесни за употреба продукти в областта на фасадните решения и интегрираните топлоизолационни системи, системи за полагане на плочки, индустриални подове и технически разтвори. Вебер е лидер на пазара на строителни материали, предоставяйки иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда.  Основен приоритет на компанията, като част от мултинационалния концерн Saint-Gobain, е създаването, производството и разпространението на устойчиви и сигурни решения. Weber България разполага с два завода на територията на страната и има 74 служители.

We care е водещият слоган, отличителен белег, ангажимент, който ръководи компанията Вебер във всяко действие и ни ангажира пред всички, които проектират, произвеждат, строят, и пред тези, които живеят в построените сгради. Повече за компанията можете да научите от интернет-страницата ни bg.weber, както и като ни  последвате във Facebook.

За групата Saint-Gobain

Saint-Gobain проектира, произвежда и дистрибутира материали и решения, които са ключови за качеството на живот и бъдещето на всеки от нас. Те са навсякъде в нашите домове и бит: в сградите, в транспортните средства и в индустрията. Те ни осигуряват комфорт, полезност и сигурност, като същевременно съответстват на предизвикателствата на устойчивото строителство, на добива на суровини и на климатичните промени. В световен мащаб, компанията е лидер в устойчивото строителство с €40.8 млрд. продажби през 2017 г., присъствие в над 65 държави и повече от 170,000 служители.  

В България Saint-Gobain е представена от направленията Weber, Ecophon, Eurocoustic, Isover, Rigips, и представителствата Glass, Formula и PAM.