Боядисване на таван в София

Публикувано на 16/05/2014 от Адриана | Последна редакция на 28/08/2016 | Видяно 12 019 пъти
Боядисване на таван в София

Когато стане дума за боядисване на стени, някои хора смело запретват ръкави със самочувствието, че могат да се справят сами. Когато, обаче, се заговори забоядисване на таван, редиците с желаещи намаляват. Като всяка ремонтна дейност, боядисването на таван си има своите тънкости на занаята. Затова е препоръчително да бъде извършено от опитна ръка.

Нека ви разкажем за историята на Красимир, който потърси специалист забоядисване на таванв MaistorPlus.

Вижте още: Боядисване на стая в 6 стъпки

Историята

Докато за някои почивните дни около 1-ви и 6-ти май бяха възможност за пътешествие и забавление, то други използваха свободното време, за да планират извършването на ремонтни дейности. Красимир потърси услугите на бояджиите в сайта забоядисване на таванна една стая в неговото жилище. В заявката си той посочи квадратура на помещението - около 20 кв.м. - и района, в който се намира обектът - град София.

Още същия ден Красимир получи първите оферти, а в следващите няколко дни майсторите и фирмите, кандидатствали по неговата заявка, вече бяха станали 11. Красимир беше внимателен в избора си и любезен в комуникацията. Той разгледа профилите на изпълнителите, предишните им проекти, както и оставените оценки за работата им. Отговори с благодарност на всички съобщения, сравни офертите, които беше получил, и размени телефона си с двама от кандидатите.

Боядисването

Една от тънкостите на занаята“Боядисване на таван”е подготовката на основата. На този етап е необходимо майсторите да преценят дали основата трябва да бъде замазана и изравнена. Ако пък преди това таванът е бил боядисан с вар, повърхността задължително трябва да бъде шпаклована. След което таванът трябва да бъде изчистен и подсушен.

В случая на Красимир таванът имаше нужда от замазване, за да може грундът, а след това и латексът да бъдат положени върху здрава основа. Освен това, тъй като стените на помещението вече бяха боядисани в друг цвят, ъглите трябваше да бъдат облепени с лепенки.

На базата на професионалните съвети, срока и цените за боядисване на таван, които получи по време на огледите, Красимир взе финално решение кой е най-подходящият изпълнител за неговия ремонт. А именно - Иван Младенов. Иван работи в сферата на довършителните работи от вече 8 години и притежава нужните компетенции за извършването на дейността.

Резултатът

Резултатът

Готови сме да ви покажем резултата от боядисания таван и благодарим на Красимир за снимките, които ни изпрати. Но първо, нека видим как беше оценена свършената работа на майстор Иван Младенов:

"Въпреки появилите се допълнителни трудности при боядисването на тавана (основата не беше устойчива и се наложи допълнително замазване), Иван изпълни задачата си перфектно и в срок! Препоръчвам Иван като точен и коректен изпълнител и със сигурност ще се възползвам от услугите му в бъдеще!"

Вижте оценката