Месец юни - време за сбъдване на желаните ремонти

Публикувано на 01/07/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 2 542 пъти

Изпратихме юни месец готови за почивки, отпуски, море в наши и далечни земи. Настроението се покачва, а емоциите сериозно се засилват. В този период от годината сбъдването на мечтите и изпълняването на желанията става наложителна нужда. С това настроение и ремонтните дейности се покачват и навсякъде около нас започват освежителни и цялостни премени. Изпълнителите дават всичко от себе си, за да останат всички клиенти удовлетворени. Нека ви разкажем именно за тези, които са се отличили през изминалия месец и искаме да ги поздравим.


Изпълнител на месеца

Фирма “ЕТ АНИ75" има дългогодишен опит в комплексните решения на проблемите, свързани с покривни ремонти и хидроизолации. През юни месец предложените от тях услуги оставиха няколко клиента изключително доволни и се нареждат на първо място в класацията Изпълнител на месеца:

“Николай Крумов със своя екип извърши ремонт на покрив на фамилната ни къща - експедитивно, качествено (без теч при дъжд по време на ремонта). Доволни сме. Препоръчахме го на колеги.”


Бизнес сайт на месеца

Изключително важно е профилът на изпълнителите да е добре оформен, да има ясна, коректна и достъпна информация, на която клиентите да могат да се доверят. Снимките помагат да се изгради предварителна представа за фирмата, да се добие идея върху какво са работили досега и нагледно да се запознае човек с извършените услуги и тяхното качество. За регистрираните през месец юни печели фирма "ЦДМ - Корект", които се занимават с проектиране и строителство на промишлени и жилищни сгради.


Основно търсене по категории през май

Очакваме вашите идеи и съвети, за да продължаваме да ви предоставяме най-доброто от нашата платформа!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Кристиян Кавърмов
Цялостен ремонт, София
8 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
10 извършени проекта
Арсо Строй ЕООД
Покривни услуги, София
6 извършени проекта
Цанко Владимиров
Цялостен ремонт, София
18 извършени проекта
ЕлПерфект
Електроуслуги, София
13 извършени проекта