Майското слънце вдъхновява и MaistorPlus за промени

Публикувано на 02/06/2015 от Габриела Санчес | Последна редакция на 31/08/2016 | Видяно 2 874 пъти

Хубавото и слънчево време носи със себе си желанието за промяна, обновяване и освежаване на жилището. Всеки запретва ръкави и внася закачливи нотки в интериора, балкона или градината, вдъхновен от някоя оригинална идея. MaistorPlus е обзет от същото настроение и в желанието си да сподели с вас тези трепети, внесе нова екстра към секцията Вдъхновения за дома. Черпенето на иновативни и креативни идеи става още по-лесно и приятно.


Вдъхновете се от подбрана галерия от снимки

Сега вече, освен обичайния начин да прочетете съдържанието на една статия, можете да разглеждате снимките под формата на Галерия една след друга. По този начин много по-нагледно стига информацията до вас, а и запазвате възможността да се запознаете с конкретните съвети и идеи на автора на статията отстрани на самите снимки.


Споделете най-добрите си проекти

За всеки желаещ предоставяме възможността да споделим вашите най-добри реализирани проекти с нашата аудитория. По този начин проектът ви напълно безплатно ще достигне до над 300 000 клиента, които да се запознаят с вашата дейност, предлагани услуги или гордото ви завършване на мечтания ви дом. За целта, пишете ни на office@maistorplus.com и ще се радваме да споделим вашата история!


Изпълнител на месеца

Май месец остана доволен от услугите на фирма Екостил, за които невъзможни поръчки няма! На своите клиенти предлагат проектиране, изработване и монтиране на висококачествена дограма, а ответната оценка е с две ръце положителна: 

"Страхотна работа, приключиха не само в срок, а и по-рано въпреки спънки и проблеми, независими от майсторите. Изключително съм доволна и смятам отново да работя с тях и по други ремонти в жилището си..."


Бизнес сайт на месеца

Представете се професионално във вашия Бизнес сайт, защото това е първият досег на клиентите с вас и предлаганите услуги. Май месец надникна в профила на фирма "НН-Строй Комерс" ООД и намери достъпна, ясна и добре оформена информация, както и приложени снимки от предишни извършени проекти, с които компанията се гордее. Съветваме подновяването и поддържането на вашата онлайн визитка на добро ниво, за да може по-лесно да достигате до бъдещите си клиенти.


Основно търсене по категории през май

Очакваме вашите идеи и съвети, за да продължаваме да ви предоставяме най-доброто от нашата платформа!



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Румен Насев VIP
Мазилки, София
Пламен
Плочки и теракот, Пловдив
18 извършени проекта
Асен Асенов VIP
Кърти, чисти, извозва, София
13 извършени проекта
Пламен
Електроуслуги, София
37 извършени проекта
ВиК Инженеринг
ВиК Услуги, София
9 извършени проекта
Ivan
Боядисване и декорация, София
27 извършени проекта