MaistorPlus празнува своята девета годишнина!

Публикувано на 17/09/2021 от Mariya Dimitrova | Последна редакция на 17/09/2021 | Видяно 804 пъти

Тази есен MaistorPlus празнува своя девети рожден ден. През изминалите години медията даде възможност на рекламодатели за наситено рекламно позициониране, като от 2015 до днес, екипът на MaistorPlus е реализирал повече от 500 кампании!

По повод деветия си рожден ден, водещата медия за дома и интериора в страната, отново предоставя възможност на колеги от маркетинговите екипи на агенции и рекламодатели да участват в мастър класа на IAB за Digital Marketing - обучение с наистина доказана стойност, водено от колеги с изключителен професионален опит, етика и умения, част от екипите на водещите медии и агенции в страната.

Участието на 10 колеги в тазгодишното есенно издание на курса ще бъде осигурено от MaistorPlus, като местата се резервират по реда на записването.

Това обаче, не слага край на изненадите, които сме подготвили по случай рождения ден на MaistorPlus! Сега имате възможността да се възползвате от актуалните ни предложения за рекламно позициониране, които сме изготвили специално за деветата ни годишнина!  

Ето какви са те:

1. Предложение за есенните разпродажби за стоки "Градина", предоставящо:

  • 30% бонус импресии за всички дисплей формати, валидно при заявка до 31.10.20201г.
  • възможност за таргетиране на секциите "Градина" и "Тераса", без  стандартното допълнително оскъпяване

2. Предложение за Black Friday и други дискаунт кампании с възможност за:

  • таргетиране на нишови сегменти от нашата аудитория посредством Viber съобщения и Chatbot позициониране с бонуси от 1000 + 300 или 2000 + 1000 Viber съобщения
  • 20% бонус на всички видео формати

3. Финансови институции - Възможност за позициониране с конкретен въпрос или като партньор в проучване на цялостния специален проект на тема "Кредит за твоя дом"

4. Възможността за закупуване на vCPM със заплащане само на отчетените като viewable импресии, на цена от 24 лв. vCPM за всички формати

За повече информация и възможностите за индивидуални предложения за рекламно позициониране, можете да се свържете с нас на адрес “reklama@maistorplus.com


Тагове:

Партньори

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
stroimaxbg
Покривни услуги, София
66 извършени проекта
Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Ивайло Иванов
Мебели и обзавеждане, София
61 извършени проекта
Акуратният Майстор
Покривни услуги, София
50 извършени проекта
Ивелин
Ремонт на баня, Ботевград
50 извършени проекта