За запазване на природата - Karcher и български журналисти обособяват нова екопътека във Витоша.

Публикувано на 01/06/2023 от Стоян Иринков | Последна редакция на 12/06/2023 | Видяно 4 660 пъти

След успешното сътрудничество на Karcher и екипа на екопътека "Невястата" в Родопите, компанията отново се ангажира със запазването на природата чрез подкрепата на нов проект. Заедно с представители на медиите обособиха една нова екопътека в невероятната планина Витоша. Този проект отново демонстрира ангажимента на Karcher към опазването на природата и сътрудничеството с обществото, за да създава устойчиви и красиви места за релаксация и активен отдих.

Съвместната инициатива започна със събиране на представители от медиите, които се присъединиха към екипа на Karcher. Заедно те се насочиха към обособяването на нов пешеходен маршрут, който тръгва в дясно от Симеоновския лифт в планината Витоша. Акумулаторните градински уреди на Karcher се превърнаха в незаменими помощници при почистването и поддръжката на този нов маршрут. Благодарение на тях, екипът успя да обособи екопътеката, като осигури безопасност и удобство за посетителите.


Журналистите, които участваха в проекта, също допринесоха за неговата успешна реализация. Те бяха активно включени в подготовката и изграждането на новите дървени греди по екопътеката. С помощта на акумулаторните верижни триони на Karcher, те извършиха необходимите рязания и допринесоха за възстановяването на мостчето в рамките ѝ. Този нов елемент допълнително обогатява преживяването на посетителите, предоставяйки им възможността да се насладят на пълната красота на планината Витоша.

Създаването на новата екопътека във Витоша е истински успех за сътрудничеството между Karcher и медиите. Това партньорство не само допринася за опазването на природата, но и подпомага осъзнаването на важността на екологичното и устойчивото развитие. Кarcher продължава да бъде световен лидер в иновативните решения за почистване и градинска поддръжка, като същевременно инспирира и мотивира други компании и индивиди да се включат в грижата за околната среда.

Новата екопътека в планината Витоша представлява обединение на съвременните технологии и природата, което създава вълнуващи преживявания и възможности за откриване на красотата на това изумително място. Karcher и медиите с гордост съобщават, че това е само началото на един нов път, който ще продължи да обединява иновации, отговорност и природата във взискателен и същевременно хармоничен танц за опазване и наслаждение на нашата планета.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Андрей VIP
ВиК Услуги, София
35 извършени проекта
Венцислав Димитров
Цялостен ремонт, София
7 извършени проекта
Ценко и Сие ЕООД VIP
Цялостен ремонт, София
81 извършени проекта
Dicho69
Шпакловки, София
21 извършени проекта
Илийчо Строй
Покривни услуги, София
58 извършени проекта
Петър Кенанов
Цялостен ремонт, Бургас
19 извършени проекта