7 кухни, извадени от мечтите на най-организираните домакини

Публикувано на 10/01/2016 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 30/12/2019 | Видяно 37 866 пъти

Сигурни сме, че повечето от вас нямат време за педантичност и прецизна организацията в кухнята, но в тази статия не става въпрос за това. Идеята ни е да ви покажем няколко много специфични интериорни дизайна, които позволяват олекотено ежедневие и улеснение във всички процеси по време на домакинската работа. И ако се впуснете в мечти, не забравяйте, че лесно можете да ги осъществете с помощта на подходящите специалисти.


Силата на светлината в кухнята

Най-лесният и ефективен метод да въведете ред във помещението за хранене и готвене е като си осигурите достатъчно светлина. Съсредоточете се върху всички работни плотове, маси, върху мивките и котлоните. Използвайте индивидуални осветителни тела и ги разположете на най-важните места в стаята.

Виж също: 5 кухненски тенденции за 2015


Светли мебели в тъмен интериор - отличие за изпълнението

Още един добър метод да акцентирате върху най-често употребяваните работни площи е използването на светла мебелировка, която да контрастира с всички останали интериорни цветове. Това е оптимално добър вариант, особено за чувствителните към светлина хора, тъй като изборът на тъмна боя неутрализира светлото обзавеждане, но въпреки това доставя достатъчно комфорт по време на работа.


Съвършенството е на показ

За онези от вас, които обожават семплата бяла кухня, ежедневното удобство е гарантирано. Безспорно това е най-добрият начин да си осигурите една чиста и подредена кухня.

Виж още: Преди и след: 5 безлични кухни, превърнати в мечта


Уютният избор, съчетан с много комфорт

Дървото и камъкът са много приятни естествени материали, които ще ви осигурят истински уютна обстановка. Това е и добър начин да замаскирате дребните недостатъци, тъй като сме сигурни, че за някои от вас, прекаленото акцентиране върху детайлите е нежелано.


Хитри идеи за организацията

Загледайте се подробно в дизайна на тази кухня. Ще откриете едно невероятно удобно обзавеждане с голям плот в средата, множество шкафове и практични лавици. За всеки съд си има отредено място и дори ъгловото пространство е оползотворено по най-добрия възможен начин.


Едно предложени за смелите организатори

Изборът на съчетание от няколко цвята е подходящ за любителите на разнообразните и смелите интериорни стилове. Този вариант е подходящ за по-големи кухни, тъй като приложението му в малка такава би могло да доведе до хаотичност, освен ако не полагате големи усилия в организацията и редовното подреждане.


Свежа непринуденост за оптимални резултати

Вариант за комбинация от различни цветове, който няма да създаде хаотична обстановка, дори и в най-малките кухни. Подберете цветове, които си подхождат, без да използвате прекалено ярки тонове и осигурете свежест и достатъчно светлина в помещението, за да се чувствате изцяло в свои води. Независимо от финалния ви избор за дизайн, със сигурност ще ви трябва професионална помощ по време на ремонта. Пуснете безплатна заявка и ще получите конкурентни оферти, към които ще можете да разгледате дейностите и клиентските оценки на всяка от фирмите. Това многократно ще улесни избора ви и ще ви гарантира бързина и коректност при изпълнението на всички ремонтни процеси в кухнята.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Даниел Костадинов
Електроуслуги, София
67 извършени проекта
Калин Недялков VIP
Покривни услуги, София
11 извършени проекта
Стефан Василев
Електроуслуги, София
55 извършени проекта
Иво - вътр.ремонти
Сухо строителство, София
55 извършени проекта
Строителна бригада Димитров
Покривни услуги, София
13 извършени проекта