Преди и след: 5 безлични кухни, превърнати в мечта

Публикувано на 22/11/2015 от Катерина Костадинова | Последна редакция на 21/07/2016 | Видяно 31 503 пъти

Когато дойде време да изхвърлим боклуците, да сменим мебелите, цвета и подредбата в кухнята, настава малък хаос. Свикнали сме до болка със сегашния вид на тази стая, а комфортът там е на първо място. Това потиска желанието за промяна и трудно се осмеляваме да пристъпим към ремонт. Но нека ще ви представим няколко удивително красиви идеи, които може би ще ви склонят към действие. Ако се вдъхновите и решите, че сте готови да преобразите кухнята си, намерете професионалист, който да изпълни проекта ви по най-добрия и удовлетворяващ за вас начин.


Стари мебели и олющени стени, заменени от красота и комфорт

Първата снимка е заснета в по-близък план, за да се акцентира върху някои от най-неприятните детайли, като олющените стари жълтеникави стени. Е, резултатите след ремонта са просто удивителни. Това място е напълно преобразено, от настилката, до мебелите, техниката, тавана и осветителните тела. Свежи бели цветове, комбинирани с тъмна техника и черни плотове за постигането на контраст, свежо килимче и комфортна масичка. Стаята придобива три функции - кухня, трапезария и работно място, в най-дясната част.

Виж още:  Хладилници със стъклени врати - идеи за блясък и стил в кухнята


Как една приятна кухня се превръща в невероятно функционална такава

Тук няма как да не отбележим, че дори преди намесата на майстори, кухнята също е изглеждала доста комфортна и красива. Идеята на собствениците обаче е била да превърнат мястото във внушителна, модерна и обзаведена с много вкус кухня, в която да готвят с удоволствие и да посрещат гости сред свежест и стил, като наред с това я превърнат във функционално и удобно за ползване помещение.


Време е старият интериор да заблести

И този интериор видимо е бил приятно изглеждащ преди промените. Когато обаче се загледаме в следващия кадър, забелязваме защо са предприети ремонтните дейности. Дизайнът е много различен - основен акцент са отразяващите повърхности и блестящата иноксова техника. Играта с осветлението също е забележителна и много приятна. Внесеният кухненски остров прави готвенето по-лесно и удобно.

Виж още: 13 атрактивни и функционални кухни за вашата мансарда


Време е да осъвременим дизайна!

Основната цел на собствениците е била да осъвременят дизайна, без да правят кардинални промени. Запазени са цветовете, дори частично разположението, но имаме интересни нови плочки по стената, имитиращи тухли, и напълно подновено обзавеждане.


Как да направите освежаване, запазвайки цветовете

Още една разгърната идея за това как да ремонтирате и освежите кухнята си, но да не променяте прекалено много интериора. Лесно осъществим начин да придадете красив вид в помещението, но да не лишите ежедневието си от комфорта на добре познатите цветове и разположение на мебелите и уредите. Бледо жълтите стени, комбинирани с бяло обзавеждане и тук-там черни и металически акценти, преобладават и на двете снимки. Но независимо дали искате да направите леки ремонтни дейности или изцяло да преобразите кухнята, важно е да го направите с помощта на професионалисти, които да ви предоставят ценни съвети как да изпълните всички свои хрумвания и да ги реализират по най-добрият начин. Пуснете безплатна заявка, за да улесните избора си на специалист, като разгледате конкретни оферти с възможност за преглед на дейностите и клиентските отзиви за всяка от фирмите.



Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

TODOR TODOROV VIP
Цялостен ремонт, София
38 извършени проекта
"ТОДИС" ЕООД - СТОЯН НАНОВ
Покривни услуги, София
70 извършени проекта
Румен Насев VIP
Мазилки, София
Evgeni Velinov
Покривни услуги, Самоков
10 извършени проекта
Боби
Ремонт на баня, София
51 извършени проекта
Румен Петров
Електроуслуги, София
12 извършени проекта