13 атрактивни и функционални кухни за вашата мансарда

Публикувано на 02/11/2015 от Павлина Георгиева | Последна редакция на 08/07/2016 | Видяно 14 656 пъти

Свежестта се е настанила като траен обитател в тази изпълнена с цветни намигвания на бял фон кухня. Дизайнът на шкафчетата е семпъл, ненатрапчив, а умело подбраните, естествени декорации създават усещането за вечна пролет.


Симпатична кухня със специалното участие на гредоред

Макар и сгушена в ъгъла, кухнята от снимката горе далеч не е лишена от симпатия и чар. Гредоредът има специално участие в цялостната визия на мансардата, като се явява обединяващ елемент между отделните зони.


Кокетна бяла кухня

Редовното присъствие на белия цвят в кухните, част от различни мансарди, не е случайно. Обичайно пространството в таванските жилища е по-ограничено, а светлите тонове визуално успяват да го разширят. Достатъчни са няколко свежи закачки в обзавеждането, за да се получи кокетната визия, която виждаме и на снимката горе.

 


Рустик покана за ароматно вино

Отправяме ви рустик покана на по чаша ароматно вино, сред топлотата и уюта, изпълващи тази очарователна кухня. Под такъв гостопримен покрив, дори и най-суровата зима може да се изживее с усмивка и лекота. А вместо да натоварва, пищният полилей придава завършен вид на помещението.

Вижте още: Как да си направим поставка за вино от палети


Малка, но практична кухня

Малка и скромна, на пръв поглед, тази кухня впечатлява с практичността си. Чекмеджетата събират завидно количество бурканчета и кутийки, а островът, който бързо може да се превърне и в трапезарна маса, лесно ще "пътува" където си поиска, с помощта на монтираните си колелца.


Островът на вкусните съкровища

Представете си само колко вкусни съкровища могат да се родят на този остров в бяло. Многобройните дървени шкафчета несъмнено успяват да поберат всичо необходимо и за най-претенциозната домакиня, на която нито един важен уред от кухненското оборудване не липсва.


13 атрактивни и функционални кухни за вашата мансарда

Разчупен дизайн, изглед към небето, гъвкави интериорни решения. Всичко това може да се превърне в част от ежедневието на всеки, избрал да живее в пространството под покрива. Предизвикателство е да се обзаведе подобно жилище, като изключение от това не прави и зоната, където се случват всички кулинарни приключения. В следващите редове ще ви представим колекция, която побрахме специално за вас, от 13 атрактивни и функционални кухни за вашата мансарда. Преобразете и вашия интериор, като бързо и лесно се свържете с професионалните дизайнери в MaistorPlus.


Класика в черно

Класическият черен цвят успява да придаде загадъчен стил и модерност в обавеждането на тази кухня. Може би дори ще успеете да предизвикате гостите си на партия шах върху някой от столовете, веднага щом приключите с аперитива.

Вижте още: Подпокривни мембрани - Как да удължим живота на покрива


Акцент в червено, умножен по три

Акцентът в червено, умножен по три, в интериора на тази кухня, като че ли събужда апетита към веселие със старите приятели. А не ви ли напомнят трите стола на напълнени догоре чаши с ягодово дайкири?

Вижте още: Трапезни столове с неповторим дизайн


Празненство на синия цвят

Празненството на синия цвят се вихри в следващата кухня, с която ви запознаваме. Тук той е завладял е всички кухненски шкафове, не е подминал дори и закачливата стенна украса. Нежните лалета за пореден път ни напомнят, че цветята са в състояние да омекотят всяка по-сурова визия.


Синя кухня под синьото небе

Отличният контраст между светлото дърво, избрано за пода и бар-столовете, и кухненските шкафчета, сякаш ни подготвят за синята кулминация в тази елегантна кухня. Тук дори и лазурният цвят на небето лесно се превръща в съучастник на завършената интериорна идея.


Минимализъм и семплост

Прави, изчистени линии, в компанията на неутрална цветова гама обуславят изчистения минималистичен дизайн на тази таванска кухня. Модерна, стилна и функционална, тя би се превърнала в любима на всеки, който цени личното си време.


Кухня в съчетание от хром и череша

Хром и череша си подават ръка в кухнята, която ви представяме тук, за да създадат прятните за очите шкафчета и малък остров. Удачно е решението предимствата на естествената слънчева светлина да се използват максимално за трапезарната част.


Оживяла рисунка с пастели

Като оживяла рисунка, изпълнена с пастели, е тази кухня, където светлината безпрепятствено се излива от четирите прозореца, разположени във високата част. Скандинавски дух и чистота диктуват основния интериорен почерк.

Създайте най-добрата кухня и във вашата мансарда, като се обърнете към специалистите, регистрирани в нашия сайт. Заявете безплатно проект и още в първото денонощие ще получите атрактивни оферти. Сравнете ги, разгледайте внимателно профилите на кандидатствалите изпълнители или сами избрете от многобройния списък във вашия район. Вие решавате на кого да поверите обзавеждането на дома си, а когато заданието ви бъде изпълнено, можете да споделите своя отзив.

Бъди в крак с тенденциите в дома и интериора. Информирайте се първи и напълно безплатно чрез:

Антон Грънчаров VIP
Цялостен ремонт, София
31 извършени проекта
Любомир Коцев
Външна изолация, София
6 извършени проекта
Иво Методиев VIP
Цялостен ремонт, София
105 извършени проекта
Магнит С ЕООД
Боядисване и декорация, София
58 извършени проекта
Жоро Цветков
Покривни услуги, София
51 извършени проекта
Тони
Външна изолация, София
8 извършени проекта